Kuhinje Danküchen: Gratis pomivalni stroj!

Kuhinje Danküchen so sinonim kakovosti in garancije, zato v kolikor razmišljate o novi kuhinji, jih obiščite v studiu Danküchen v Ljubljani na Rudniku in studiu Danküchen v Kopru na ulici 15 Maja 10b, kjer vam bodo svetovali in izrisali vašo idealno kuhinjo.

Ali ste vedeli, da vam lahko z inovativnimi rešitvami Danküchen optimizirajo vaš prostor ter s tem lahko pridobite za 15 % več prostora z brezplačnimi predali v podnožju? Izvlečne predale s steklenimi stranicami pa dobite brez doplačila! Kuhinje Danküchen se lahko pohvalijo s kakovostnimi vodili, ki bodo poskrbela, da bo kuhinja izredno kvalitetno kljubovala zobu časa.

Ob nakupu kuhinje Danküchen vam lahko uredijo tudi ugoden nakup gospodinskih aparatov, stolov in jedilnih miz. Vsaka njihova kuhinja je unikat, saj jo posebaj načrtujejo prav za vaš prostor.

 

Izkoristite lahko pa tudi aktualno akcijo kjer ob nakupu lesenega dela kuhinje nad 3.000 evrov dobite gratis pomivalni stroj v vrednosti 400 EUR.

 

Več informacije o kuhinjah Danküchen in njihovi trenutni akciji dobite na njihovem Facebook profilu in tudi na njihovi spletni strani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.