Katere so največje prednosti baze za sadni sladoled TOTALFRUIT?

Skodelice sladoleda in sadje na okrašeni mizi

Bliža se novo šolsko leto in čeprav so vroči dnevi poletja že za nami, si še vedno lahko privoščimo kepico sladoleda. Še posebej osvežujoč je sadni sladoled, v katerem lahko uživajo tudi tisti, ki so na različnih dietah. Najboljšo bazo za sadni sladoled TOTALFRUIT izdelujejo v goriškem podjetju Rokmar, iz nje pa lahko pripravite slasten sladoled in sorbet.

Pripravljen na vodni osnovi

Odlična novica za vse, ki iščete veganske sladolede! TOTALFRUIT bazo se namreč pripravlja na vodni osnovi, kar pomeni, da si ta slasten sladoled ali sorbet lahko privoščite tudi tisti, ki ne uživate živil živalskega izvora. Baza TOTALFRUIT poleg tega ne vsebuje glutena, zato je primerna tudi za vse, ki so na brezglutenski dieti.

Brez sladkorja

Baza TOTALFRUIT ne vsebuje saharoze, ampak sadni sladkor (fruktozo). S to bazo zato lahko pripravimo tudi dietni sladoled. Še ena dobra novica – baza TOTALFRUIT ne vsebuje palmovega olja, ki je velik krivec za deforestacijo.

Preprosta priprava

Priprava sadnega sladoleda z bazo TOTALFRUIT je sila enostavna: zgolj zmešate jo z vodo in veliko svežega ali zamrznjenega sadja ter dodate Rokmarjeve sadne aromate za ojačanje okusa. V njihovi ponudbi je kar 35 različnih sadnih aromatov, od klasičnih, kot sta jagoda in višnja, do bolj eksotičnih, kot sta yuzu in pitaja (angl. dragon fruit).

Bogata ponudba

Celotno ponudbo Rokmarjevih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, vredno pa jih je spremljati tudi na Facebook profilu, kjer redno obveščajo o novostih in, kar je še boljše, objavljajo slike sladoleda. Za več informacij o njihovih izdelkih pa lahko pišete na njihov spletni naslov info@rokmar.si.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekCene goriva znova navzgor
Naslednji članekNajboljši zunanji žar za vas: V 10 korakih do popolnega grilla
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.