Inovativni solarni polnilec s prilagodljivo površino!

Vsi uporabniki mobilnih naprav imajo po večini eno skupno težavo – prekratko avtonomijo delovanja. Veliki in vse bolj napredno zasloni in veliko število različnih funkcij slej ko prej posrkajo dragoceno energijo iz mnogokrat prešibkih baterij.

Če v vse to vštejemo še brskanje po spletu, so naši sodobni telefoni v uporabi več kot kadarkoli prej. Čeprav številni proizvajalci izumljajo različne načine, da ustrežejo vse bolj zahtevnim strankam, pa baterije pametnih telefonov zdržijo kvečjemu en dan, pa še to za tiste, ki jih ne uporabljajo tako pogosto.


Čeprav lahko telefone polnimo preko električnih vtičnic v naših domovih kot tudi v avtomobilih, pa se je verjetno marsikdo od nas že znašel v situaciji, ko telefona preprosto ne moremo priključiti na električno omrežje. Tega se dobro zavedajo tudi inženirji podjetja WAACS, saj so pripravili inovativni solarni polnilec s prilagodljivo površino. Sončne celice so namreč pritrjene na silikonsko osnovo, ki se po uporabi zvije v rolo znotraj ohišja. Zaradi njene kompaktne oblike lahko novost prenašamo s sabo brez težav, nanj pa lahko priklopimo vse pametne mobilne telefone in tablične računalnike, katerih polnilni kabli razpolagajo s klasičnim vmesnikom USB.


Podjetje WAACS na bi inovativni solarni polnilec s prilagodljivo površino ponudilo v prodajo še pred koncem letošnjega leta. Maloprodajna cena nadvse zanimive novosti pa žal ni bila razkrita.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.