Hibridni razsmernik za sončno energijo

V podjetju Domsolar d.o.o. vam ponujajo najnovejši izdelek na trgu električne energije povezane z obnovljivimi viri energije – novi hibridni razsmernik IMEON.

IMEON razsmernik za sončno energijo je prihodnost domačih sistemov na področju obnovljivih virov energije. Inteligentni sistemi za upravljanje shranjene baterije je bistvenega pomena za zagotovitev visoke donosnosti energije, s čemer se podaljša življenjsko doba sistemov za shranjevanje energije. V nasprotju s tradicionalnimi tehnikami, IMEON shranjuje samo odvečno energijo in olajšuje vključevanje obnovljivih virov energije v električno omrežje. Presežek energije se ne izgubi, temveč se shrani in nato uporabi, ko je to potrebno.


Prednosti IMEON hibridnega rasmernika:


  • Za montažo NI POTREBNIH NOBENIH PAPIRJEV, elektro soglasja in proizvodne deklaracije
  • Takoj po priklopu sistema lahko začnete izkoriščati energijo iz obnovljivih virov in si znižujete stroške energije iz javnega elektro omrežja.
  • Sistem je enostaven za montažo in se vgradi pred obstoječe merilno mesto (števec električne energije) na notranje omrežje objekta.
  • Obstoječi električni priključek na objektu se prilagodi in ni potrebna menjava elektro omarice.
  • Sami se odločite iz katerega vira boste porabili energijo (sončna elektrarna, vetrna elektrarna, baterije ali javno električno omrežje).
  • Sami določate ceno električne energije, ki jo boste uporabili.
  • Sistem omogoča učinkovit avtomatski nadzor nad porabo električne energije v objektu.
  • Pri pametni uporabi energije postanete popolnoma neodvisni od javnega električnega omrežja.
  • V primeru izpada javnega električnega omrežja imate lasten neodvisen vir električne energije.


Inverter je prilagojen za 3kw, oz 10-12 fotonapetostnih modulov, kar zadostuje za povprečno družinsko hišo, idealen pa je tudi za vikende in druge objekte, ki še nimajo električne napeljave, oziroma bi želeli svoj sistem posodobiti in s tem prihraniti nekaj denarja. Povprečen letni prihranek (za enodružinsko hišo) oziroma zmanjšan račun za elektriko je okoli 430 EUR!


Več Informacij dobite na spletni strani podjetja DOMSOLAR.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.