Predstavitev Gradbenega zakona in Zakona o urejanju prostora

V prihajajočem obdobju bo predvsem pomembno dobro poznavanje prehodnih določb Gradbenega zakona in novosti podzakonskih aktov.

Na strokovni predstavitvi bo predstavljen spremenjen koncept v postopkih načrtovanja in graditve objektov ter primerjava med sedaj veljavno zakonodajo in novo ureditvijo kot jo prinaša Gradbeni zakon in Zakon o urejanju prostora, zlasti glede vrste posegov v prostor, izdaje gradbenih dovoljenj, upravnih postopkov, nadzora gradnje, inšpekcijskih postopkov, kazenskih določb, nadzora skladnosti, pristojnosti občin, implementacije evropskih direktiv v novo zakonodajo.

Novi Zakon o urejanju prostora pa bo poleg na pripravljavce prostorskih aktov vplival tudi na investitorje, projektante, izvedence, nepremičninske posrednike in druge, ki pri svojem delu potrebujejo podatke iz prostorskega akta. Vplival bo tudi na lastnike nepremičnin, zaradi ukrepov zemljiške politike.

Več informacij o dogodku dobite tukaj.

>> Posebna ponudba: Kako brezplačno do več ponudb in s tem prihraniti čas in denar?

Želite hitro pridobiti več ponudb, med katerimi boste lahko izbrali ponudbo za rešitev vašega problema?

Portal MojPrihranek.si vam bo skupaj z ekipo iz Omisli.si poiskal ugodne ponudbe lokalnih ponudnikov. Z nekaj kliki in vpisanimi podatki se lahko hitro razbremenite ene skrbi, zato vas vabimo, da kliknete na spodnji gumb.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.