Enostavna in učinkovita rešitev za topel dom

Delež rabe energije za ogrevanje doma in pripravo tople sanitarne vode v povprečnem slovenskem gospodinjstvu znaša približno 81 odstotkov. Zato je zelo pomembno, da pri izbiri energenta in dobavitelja dobro premislimo, saj s tem lahko veliko prihranimo. Zelo učinkovit, varen in cenovno ugoden energent je tudi zemeljski plin, ki je čedalje bolj priljubljen.

Na trgu zemeljskega plina, ponudnik eni adriaplin s prilagojeno in fleksibilno ponudbo paketov, razvitih s posluhom za današnji način življenja, potrošniku ponuja način ogrevanja, ki se lahko prilagaja posameznemu domu. Zemeljski plin vam bo nudil prijetno topel dom, toplo sanitarno vodo in v kuhinji skrbel za pomoč pri toplotni obdelavi hrane.

Če si želite brezskrbnost z zanesljivim partnerjem, potem je potrebno razmisliti o najpreprostejših rešitev za uporabo zemeljskega plina, ki jih ponuja eni adriaplin. Le-ta v slovenske domove prinaša zanesljive in učinkovite storitve za oskrbo z energijo, po stabilni in konkurenčni ceni.

Zdaj lahko tudi v Sloveniji izbiramo pakete za ogrevanje po meri, brez vezave in višanja cen. To, kar se je zgodilo pri telekomunikacijskih storitvah in pri dobavi električne energije, se zdaj dogaja na trgu zemeljskega plina. Eni adriaplin je s prilagojeno ter fleksibilno ponudbo paketov za najvišjo kakovost bivanja, prisluhnil potrebam ter načinu življenja sodobnih potrošnikov. V ponudbi lahko izbirate lahko med kar štirimi paketi:

  • Paket Preprosto po spletu je oblikovan za vse, ki si ne predstavljate življenja brez računalnika, saj omogoča celovit pregled nad porabo in nadzor nad stroški ogrevanja kar prek spleta. Z elektronskim upravljanjem in posledično manjšo porabo papirja poskrbite tudi za okolju prijaznejše ravnanje.
  • Paket Preprosto brez skrbi nudi brezskrbno ogrevanje z brezplačnimi letnimi pregledi vašega plinskega kotla. Za lažje plačevanje se lahko poslužite plačevanja preko trajnika, tiskanemu računu pa na vašo željo eni adriaplin pridruži še račun v elektronski obliki.
  • Paket Preprosto enostaven je namenjen enostavnemu uživanju v vseh prednostih zemeljskega plina. Zagotavlja enostaven nadzor nad porabo in stroški, računi so vam seveda na voljo tako v tiskani kot elektronski obliki, za še večje udobje pa lahko poskrbite tudi s plačilom prek trajnika.
  • Paket Preprosto enakomeren prinaša dobro novico za vse, ki se želite izogniti višjim stroškom ogrevanja v mrzlih mesecih. Z njim si zagotovite plačevanje po enakomerni mesečni porabi zemeljskega plina skozi celo leto. Mesečni strošek je izračunan na podlagi letnega povprečja porabe.

Pakete poleg opaznih prihrankov, ki jih omogočajo, odlikuje tudi to, da so na voljo popolnoma brez vezave in višanja cen vse do konca leta 2014.

Ali je zamenjava dobavitelja težko opravilo?
Kje pa! Menjava dobavitelja ali obstoječega paketa je zelo enostavna, saj je dovolj, da pokličete na povsem brezplačno telefonsko številko 080 33 00 ali obiščite eni-adriaplin.si in preklopite na eni adriaplin! Vse skupaj vam bo vzelo le nekaj minut, saj eni adriaplin poskrbi za vse. Le nekaj minutah vašega časa za velike prihranke.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.