Eko sklad ob 25-letnici delovanja vabi na razstavo v sprehajališču Tivoli

Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, v letu 2018 zaznamuje 25-letnico delovanja in ob tej priložnosti želijo javnosti predstaviti nekaj primerov dobrih praks okoljskih naložb, izvedenih s pomočjo spodbud Eko sklada. V ta namen vabijo na ogled razstave, ki je nastala v sodelovanju z investitorji, Turizmom Ljubljana in arhitekturnim fotografom Miranom Kambičem. Razstavo si lahko ogledate v Jakopičevem sprehajališču Tivoli od 5. junija do 4. avgusta 2018.

Eko sklad, v javnosti verjetno najbolj poznan po subvencijah za učinkovito rabo energije, že več kot četrt stoletja spodbuja naložbe v zeleno prihodnost. Ponujajo nepovratne finančne spodbude, ugodne kredite in brezplačno svetovanje. Informacije o tem, katere naložbe spodbujajo in kako spodbude pridobiti.

V ta namen so v parku Tivoli postavili razstavo gotografij izvedenih investicij. Avtor fotografij je Miran Kambič, vse fotografije pa bodo dostopne tudi na Instagramu Eko sklada.

Informacije o tem, katere naložbe spodbujajo in kako spodbude pridobiti, poiščite na njihovi spletni strani www.ekosklad.si, brezplačne nasvete za izvedbo svoje naložbe pa v najbližji pisarni energetske svetovalnice ENSVET.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.