Dan trajnostne gradnje v Savinjski regiji

23. aprila 2015 je bil v Celju že drugi iz niza dogodkov Slovenskega združenja za trajnostno gradnjo „Dan trajnostne gradnje“.

Tokrat sta bila gostitelja podjetji Eutrip, d.o.o. in CBD, d.o.o., ki sta povabila k sodelovanju ter predstavitvi njihovih primerov dobrih praks tudi nekaj svojih stalnih sodelavcev, ki so aktivni v Savinjski regiji in širše.


Tako je projekt Zelena Slovenija predstavljala direktorica podjetja FIT Media mag. Vanessa Čajni, deklaracijo trajnostnega razvoja Savinjske regije pa Tomaž Poličnik iz Razvojne agencije Savinjske regije. Sledilo je splošno predavanje o trajnostni gradnji v izvedbi združenja ter predstavitev dobrih praks arhitektke Marjete Fendre, Element + pod naslovom Trajnostne rešitve kot poslovna priložnost za ustvarjanje višje dodane vrednosti proizvodov in storitev. Primož Praper iz podjetja Eutrip, d.o.o. je imel kar dve zanimivi predavanji o trajnostnih rešitvah kot poslovni priložnosit za ustvarjanje višje dodane vrednosti proizvodov in storitev ter o Informacijskih sistemih za energetsko upravljanje stavb, dr. Iztok Šušteršič, CBD, d.o.o je predstavil Razvoj sodobnih tehnologij gradnje z lesom, Anže Kunovar iz Odvetniške pisarne Kunovar Energetsko pogodbeništvo in trajnostno gradnjo, Cveto Fendre iz Šolskega centra Velenje Sodobne sisteme za energetsko upravljanje (SmartBuild), Dalibor Pavlovič iz podjetja Primavest, d.o.o pa Digitalni obratovalni monitoring.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.