Bolha.com ima svojo aplikacijo, ki že navdušuje

Spletna trgovina Bolha ima svojo aplikacijo
Spletna trgovina Bolha ima svojo aplikacijo

Priljubljena slovenska spletna trgovina Bolha ima več kot 1,2 milijona uporabnikov, ki prodajajo svoje izdelke. »Nekaj, kar vam ne služi več, je lahko za nekoga drugega natančno to, kar potrebuje,« ima spletna stran zapisano v svojem opisu, kar je že mnogo let tudi res. Bolha.com je najbolj priljubljena spletna stran za prodajo rabljenih izdelkov, le malokdo pa ve, da ima tudi svojo aplikacijo. Ste med tistimi, ki jo že imajo naloženo na svojo pametno napravo?

Aplikacija bolha.com

Uporaba aplikacije naj bi bila zelo enostavna in tudi je. Fotografirajte, objavite in prodajte. To so vsi koraki uporabe, ko ste enkrat že registrirani oziroma imate svoj račun na Bolhi. Po več letih in več milijonih oglasov ter uporabnikov, je bolha.com končno dobila tudi svojo aplikacijo. Kaj so prednosti aplikacije, kot jih navaja spletna stran?

  • Prihranek časa in denarja
  • Priročnost uporabe aplikacije
  • Preglednost oglasov
  • Preprostost uporabe

Z novo aplikacijo boste pirhranili veliko časa, saj boste aplikacijo le odprli na pametnem telefonu brez odpiranja spletnih brskalnikov, prijave in sledečih korakov. S poenostavljeno in priročno uporabo je hitrejši in okretnejši mlajši bratec spletni strani, ki ne bo razočarala.

Aplikacija bolha.com je na voljo v spletni trgovini
Aplikacija bolha.com je na voljo v spletni trgovini

Kaj omogoča aplikacija Bolha.com?

Bolha.com je vsekakor največji spletni oglasnik v Sloveniji, ki dnevno privabi več tisoč uporabnikov s svojimi oglasi in ponudbo. Aplikacija pa poleg zgoraj omenjenih prednosti prinaša tudi velik nabor trikov, ki jih boste lahko uporabljali.

Aplikacija omogoča fotoprepoznavo kategorije, kar naj bi pohitrilo objavo. Med brskanjem, ki je poenostavljeno, lahko shranite oglase in iskanja, ki bi jih radi videli kasneje. Veliko bolj pregleden vmesnik aplikacije omogoča urejanje oglasov in podatkov. Poleg tega so poenostavljene tudi funkcije kontaktiranja prodajalcev, strank in centra za pomoč uporabnikom, kar je bilo do zdaj dokaj zamuden postopek za kratek odgovor.

Aplikacijo bolha.com uporablja že več deset tisoč uporabnikov, ki so navdušeni nad njeno odzivnostjo in enostavnostjo. V trgovini GooglePlay drži visoko oceno 4.1.

Bolha ima svojo aplikacijo
Bolha ima svojo aplikacijo
Prejšnji članekKako se lotiti raziskave trga čistilnih naprav?
Naslednji članekTesla postala peto podjetje, ki je preseglo 1 bilijon vrednosti
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.