Aspara – notranji pametni vrt

0

Vsakdo, ki bi želel pridelovati zelenjavo, vendar nima dostopa do zunanjega vrta, lahko sedaj prideluje hrano na novem pametnem notranjem vrtu, imenovanem Aspara.

Notranji pametni vrt Aspara je bil zasnovan za gojenje sveže zelenjave in zelišč kar na vašem kuhinjskem pultu. V decembru 2018 je projekt Aspara s pomočjo Kickstarterja zbral potrebna sredstva, ki jih je potreboval za zagon proizvodnje produkta. Pričakovati je, da bo razvojna ekipa svoje produkte končno spletno prodajala in dostavljala v nekatere države po svetu okoli aprila 2019.

Aspara je hidroponski notranji pametni vrt, ki je zasnovan tako, da uporabnikom omogoča gojenje svežih zelišč ter zelenjave. Pametni vrt uporablja kombinacijo LED luči, avtomatskega zalivanja in naprednih senzorjev za zagotavljanje zadostne količine hranilnih snovi in razsvetljave za to, da zelenjava in zelišča uspejo. Aplikacija za pametne telefone omogoča tudi enostaven dostop do podatkov in potrošnega materiala.

Postavitev notranjega vrta in uspešno gojenje zelenjave ni lahka naloga. Večina domov je omejena zaradi pomanjkanja prostora ali nima najboljšega okolja za gojenje rastlin. Za nekatere ljudi gojenje rastline iz semena izgleda kot zastrašujoča naloga. Aspara je vrhunska rešitev, ki z napredno tehnologijo in senzorji, prideluje zelenjavo in zelišča za vsakogar, ne glede na njegovo izkušenost.

Aspara: The Smart Indoor Garden | Amazing Gardening Gadget Inventions | Technology 2019

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.