9. Slovenski forum inovacij letos predstavlja 47 najboljših

Slovenski forum inovacij je osrednji nacionalni vseslovenski poslovni dogodek na temo inovativnosti in podjetništva. Letos svoja vrata odpira 12. in 13. novembra 2014 med 10. in 18, uro v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Med najboljše se inovacije je v letošnjem letu uvrstilo 33 inovativnih proizvodov, 10 inovativnih storitev in 4 inovativni poslovni modeli, od tega 27 iz mikro, malih ali srednjih podjetij, 6 iz velikih podjetij, 7 iz raziskovalno-razvojnih inštitucij, 6 od inovatorjev ali skupin inovatorjev in 1 od dijakov, študentov oz. mladih raziskovalcev.

Seznam razstavljenih inovacij

Med vsemi prijavami so bila zastopana zelo raznolika vsebinska področja. Največ prijav je bilo s področja izobraževanja, ekologije, informatike, medicine, logistike, športa, energetike in tako naprej. Pomemben pa je tudi delež interdisciplinarnih prijav, ki vsako leto narašča.

Največ prijav so oddala mikro, majhna in srednja podjetja, sledili so inovatorji posamezniki oz. skupine inovatorjev, razvojno-raziskovalne organizacije, dijaki, študenti in mladi raziskovalci ter velika podjetja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.