Želite kositi kjer so res ekstremni pogoji?

Je pobočje prestrmo? Gosta visoka trava z grmičevjem? Ostale kosilnice ne zmorejo? Obstaja samo ena rešitev: vrtni traktor AS-Motor AS 940 Sherpa 4WD.

Vrtni traktor AS 940 Sherpa 4WD presega številna pričakovanja, saj poleg opravljanja svojih nalog in omogočanja veselja pri delu, vselej skrbi za vašo varnost. Stalni štirikolesni pogon z zaporo diferenciala zagotavlja zanesljivo vožnjo pri prečkanju pobočij in optimalno delovanje zavor pri vožnji navzdol. Hidrostatski pogon omogoča občutno moč in vlečno silo motorja z 18,6 kW (25 KM). Perfektno hlajenje pogona na vsa kolesa zagotavlja maksimalno zmogljivost tudi pri profesionalni nepretrgani uporabi. Za najvišjo varnost, predvsem pri ekstremni vožnji po pobočjih, je poskrbljeno z nizko težo, nizkim težiščem in nenazadnje tudi s stabilnim in zložljivim varnostnim lokom.

Usedite se v brezstopenjsko nastavljiv ergonomsko oblikovan sedež, ki s pomočjo priročnega volana in premišljeno postavitvijo elementov omogoča udoben položaj tudi višjim ljudem. Lahkotna vožnja, ki vam omogoča košnjo 90 cm širine in izmet zadaj ter perfektno sekljanje, ki jo omogoča AS-MOTOR s sistemom dvojnih rezil, sta samoumevna.

Več informacij o vrtnem traktorju AS 940 Sherpa 4WD dobite na spletni strani podjetja Bonum d.o.o.  Za dodatne informacije pa so dosegljivi na telefonski številki 07 34 34 160 in na e-poštnem naslovu info@bonum.si. Obiščete pa jih lahko tudi v njihovih prodajnih prostorih, kjer lahko proizvode tudi preizkusite. Vsakemu posameznemu primeru se vestno posvetijo in skupaj boste poiskali najprimernejšo rešitev za vas.

Preberite tudi >> AS-Motor AS 63: Mulčenje in košnja v enem koraku

Podjetje Bonum d. o. o., je specializirano za profesionalne delovne stroje primerne za zahtevnejše terene ter opravila v vašem vrtu in okolici. Podjetje, ki je generalni uvoznik, zastopnik in distributer za izdelke svetovno znanih proizvajalcev je pričelo svoje poslovanje v letu 1993.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.