Zbogom nelagodje in visoki račun za električno energijo

In lepo pozdravljen Samsung sistem Wind-Free™

Samsung Electronics je v letu 2017 predstavil revolucionarno stensko Wind-Free™ klimatsko napravo AR9500M, ki ustvarja prijetno bivalno okolje brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok. Zahvaljujoč 21.000 mikroodprtinam na sprednji površini enote, ekskluzivna tehnologija Wind-Free™ deluje tako dobro, da je sploh ne opazite.

Ko je nastavljena temperatura dosežena, sistem enakomerno porazdeli svež zrak brez neprijetnega hladnega pihanja ter tako ustvarja idealno bivalno okolje za globok in prijeten spanec.

Spalnica v moderni hiši

Udobno se namestite in uživajte

Revolucionarna Wind-Free™ klimatska naprava AR9500M je bila razvita z namenom odpravljanja dveh najbolj pogostnih nevšečnosti uporabe klimatske naprave – to sta nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoki računi za električno energijo.

Učinek brezvetrja klimatska naprava doseže z nežnim razprševanjem hladnega zraka prek 21.000 mikroodprtin na način “brezvetrja”, kar pomeni, da se zrak premika počasneje kot 0,15/s*. Poleti AR9500M hitro zniža temperature z “načinom hitrega hlajenja”, nato pa, ko je enkrat dosežena želena temperatura, se sistem samodejno priklopi na “Wind-Free™ hladilni način” z brezvetrjem. Takšen način delovanja zmanjša porabo energije do 72 odstotkov**, kar omogočata revolucionarni Samsung digitalni inverter in POWERboost tehnologija.

Uglajeno delovanje poveča učinkovitost in tako hladi hitro ter brez izgube energije.

Samsung Wind Free

Osupljivo zasnovana in z naprednimi zmogljivostmi

Edinstvena trikotna arhitektura Wind-Free™ klimatske naprave AR9500M ima širši dovod, kar omogoča sprejemanje več zraka hkrati, medtem ko optimalna širina in kot odvoda, dodatne v-lopatice in velik ventilator – ki je 22 odstotkov večji kot pri prejšnjih modelih – zagotovijo hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki je tudi širše in daljše, tako da doseže vsak kotiček prostora.

Klimatsko napravo AR9500M odlikuje izjemna tehnologija, ki je prejela tudi CES nagrado za najboljšo tehnološko inovacijo.

Samsung Wind Free

Ustvarjena za vaš udoben spanec

Z revolucionarno Wind-Free™ klimatsko napravo AR9500M se lahko prepustite udobnemu spancu, saj bo nov način Good Sleep sistema Wind-Free™ ustvaril idealne razmere v vaši spalnici, vi pa boste prijetno spali, hkrati pa vas ponoči oziroma zjutraj ne bo zeblo.

 

*Združenje The American Society of Heating, Refrigerating, and Air-Conditioning Engineer definira »brezvetrje« (ang. »Still Air«) kot zračni tok pri hitrostih nižjih od 0.15m/s, ki nima hladnih zračnih sunkov.

**Preizkušeno na AR07M5170HA, na osnovi akumulirane porabe energije “hitrega načina hlajenja” v primerjavi z Wind-Free™ načinom. V primerjavi z normalnim načinom hlajenja, Wind-Free ™ hlajenje porabi 55% manj energije.

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

VIRTratnjek
Prejšnji članekLumar prejel znak kakovosti v graditeljstvu
Naslednji članekVabljeni na prvi pomladni Marlesov dan odprtih vrat
logo Tratnjek klima center
samsung@tratnjek.si|080 40 80| Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.