Zakaj je prezračevalni sistem Lunos tako uspešen

Zaradi preventive, pa tudi zato, ker je alergik, se je Tomaž Kolarič odločil za vgradnjo decentralnega prezračevalnega sistema Lunos. Že po enem mesecu delovanja sistema je opazil, da je bila to dobra odločitev.

Lunos decentralizirana prezračevalna naprava je izdelek, ki govori sam zase, ali kot pravi znani rek, dobra roba se sama hvali. No, če se že ne more hvaliti sama, pa jo kar ne morejo prehvaliti ljudje, ki ga uporabljajo. In točno tako je videti, ko se človek začne pogovarjati z ljudmi, ki imajo v svojem domu decentralni prezračevalni sistem Lunos. Več kot sedem tisoč ljudi v Sloveniji ga že ima in niti eden izmed njih o njem nima povedati nič slabega. Po zaslugi omenjenega prezračevalnega sistema imajo ljudje v svojem domu zdaj bolj svež zrak ter so srečni, da se jim je uspelo rešiti zatohlosti, odvečne vlage in plesni. Izkušnje tistih, ki so se odločili za vgradnjo prezračevalnega sisitema Lunos se gotovo lahko postavijo tesno ob bok mnogim prestižnim mednarodnim nagradam, ki jih je podjetje Lunos prejelo za svoje prezračevalne sisteme.

Decentralni prezračevalni sistem Lunos zrači in v prostor dovaja čist zrak, ne da bi bilo kadarkoli sploh potrebno odpreti okna. To je še posebej dobrodošlo pozimi, ko lahko na ta način precej privarčujemo pri kurjavi.

 

PRIMEREN ZA ALERGIKE

Na vprašanje, kako je zadovoljen s samim delovanjem prezračevalnega sistema Lunos, Tomaž Kolarič odgovarja: »Kaj naj rečem, navdušen sem! Sem alergičen na cvetni prah in mi svež zrak, ki ga imam zdaj v svojem domu, zelo veliko pomeni.« Če bi moral za dovajanje svežega zraka odpirati okna, bi v svoj dom povabil tudi alergene, kar bi njegovo počutje v hipu spremenilo na slabše. Tako pa svež zrak neprestano dovaja prezračevalni sistem, ki hkrati poskrbi, da cvetni prah in drugi alergeni, ki v spomladanskem času dražijo dihala vse več ljudi, ostanejo zunaj. Nič več skrbi, Tomaž v prezračevalnem sistemu Lunos vidi veliko prednosti, ki jih ob koncu pogovora tudi izpostavi: »Človek nima več skrbi z rednim prezračevanjem, saj to namesto njega in pogosto veliko učinkoviteje počne vgrajeni sistem. Tako se v domu odpravijo težave, kot so slab zrak, vlaga, plesen, in kar je zame zelo pomembno, prepreči se vdor cvetnega prahu in drugih alergenov v notranje prostore. Osebno sem s prezračevalnim sistemom zelo zadovoljen in ga priporočam tudi vsem drugim. Decentralni prezračevalni sistem Lunos je ‘top’!«

PREVERJENA IN DOKAZANA UČINKOVITOST

Najpomembnejši sestavni del prezračevalnega sistema, ki ga ponuja le Lunos, so filtri za cvetni prah, zaradi katerih lahko alergiki v svojem domu zadihajo s polnimi pljuči in se naužijejo svežega zunanjega zraka, ki jim ga v dom dovaja učinkovit prezračevalni sistem. Sestavljajo ga najkakovostnejši filtri, ki filtrirajo 90 odstotkov prašnih mikrodelcev, kot so cvetni prah, fini zunanji prah, smog in cigaretni dim. Filter za cvetni prah je testiral inštitut SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH, ki je dokazal 90-odstotno stopnjo učinkovitosti filtracije cvetnega prahu, cigaretnega dima in finega prahu. Ob uporabi prezračevalnega sistema Lunos lahko tako tudi alergiki v svojem domu brez neprijetnih posledic dihajo svež zrak.

logo Lunos
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prejšnji članekGreenpeace: Saj vedo, kaj (ne) govorijo?
Naslednji članekJavna obravnava Pravilnika o spremembi Pravilnika o tehničnih zahtevah naprav za samooskrbo z električno energijo iz obnovljivih virov energije
logo Lunos
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.