Zakaj je BoxSpring postelja lahko najboljša izbira postelje?

Zakonska postelja v spalnici
Foto: on Maremico d.o.o.

Vedno hitrejši tempo življenja nam narekuje, da se je pametno vsak večer kvalitetno naspati in si nabrati energije za prihodnji dan. Zato sklepanje kompromisov s spanjem na nekvalitetni postelji ne pride v poštev. Za svoj kvaliteten spanec izberite BoxSpring posteljo, izdelano v Sloveniji. V nadaljevanju vam povemo, zakaj je nakup BoxSpring postelje lahko vaša najboljša odločitev, ko se odločate o tem, katero posteljo izbrati.

Moderen dizajn BoxSpring postelje s kvalitetnim ležiščem

Zakaj bi pri izbiri postelje bili pozorni samo na to, da je ta kvalitetna, ko pa lahko dobite kvaliteto in moderen dizajn postelje v enem? Taka je npr. BoxSpring postelja, ki jo za vas ročno in po naročilu izdela ekipa Spalnega centra Maremico. Ker je vsak posameznik unikaten, tako z vidika telesne konstitucije, kot z vidika spalnih potreb in želja po dizajnu, je prav, da je tudi vaša BoxSpring postelja izdelana kot unikat.

Ležišče BoxSpring postelje po vaši meri

Pri ležišču je najpomembnejše, da se ta optimalno prilagaja vaši telesni konstituciji. V Spalnem centru Maremico vas tako po potrebi izmerijo (višina, širina ramen, pasu in bokov) in na podlagi telesnih mer izdelajo popolnoma personalizirano ležišče za vas. Pri tem vam v primeru, da spite s partnerjem, ni potrebno sklepati kompromisov, saj vsakemu izdelajo svoje ležišče, ki ga zapakirajo v eno celoto.

Kakšen stil BoxSpring postelje vam je pisan na kožo?

Če idealno ležišče za vas izbira vaše telo, pa dizajn BoxSpring postelje izberejo vaše oči. No, včasih pa tudi misel na to, kaj je za vas najbolj funkcionalno (npr. kateri material se najlažje čisti). Pri izbiri dizajna Box postelje imate na voljo nešteto kombinacij. Izbirate lahko med več kot 100 barvnimi odtenki v treh različnih materialih (žametni pliš, tkanina in tekstilno usnje). V izbrani odtenek vam oblazinijo celotno BoxSpring posteljo z vzglavno stranico vred. Dizajn vzglavne stranice je pri tem prav tako vaša odločitev – imate rajši enostaven izgled vzglavja, retro izgled ali prefinjen baročen izgled? Na voljo so štiri različne oblike vzglavnih stranic v različnih velikostih.

Postelja v spalnici
Foto: on Maremico d.o.o.

Nadstandardna višina BoxSpring postelje za lažje leganje in vstajanje

BoxSpring postelja je oblazinjena postelja z nadstandardno višino. Tako BoxSpring posteljo lahko dobite visoko od 56 cm pa vse do 70 cm. Nadstandardna višina BoxSpring postelji doda še malo glamuroznosti, poleg tega pa omogoča, da z nje lažje vstajate in legate. Najbolje je, da različne višine BoxSpring postelje preizkusite v salonu Spalnega centra Maremico (Šlandrova 4 v ljubljanskih Črnučah) in se odločite, katera je tista optimalna za vas in vašo višino. Pri tem seveda bodite pozorni tudi na višino svojega partnerja.

Postiljanje postelje še nikoli ni bilo tako enostavno

Tudi vas postiljanje težke vzmetnice utruja in povzroča bolečine v hrbtenici in rokah? Slovenska BoxSpring postelja je zasnovana tako, da je večinski del postelje oblazinjen, postiljanju pa je namenjen le 6 cm visok vrhnji sloj ležišča. Gre za estetsko in funkcionalno dovršen detajl BoxSpring postelje.

Obnovljivost in prihranek na dolgi rok

Kvalitetne postelje BoxSpring so modularno sestavljene postelje in jih je zato lahko obnoviti. Če torej v prihodnosti želite osvežiti barvo oblazinjenja svoje BoxSpring postelje, ji zamenjati ležišče ali pa morda zgolj prevleko ležišča, vam to ekipa Maremico lahko vsekakor omogoči. Obnovljivost postelje BoxSpring poskrbi za manj odpadkov na kosovnih odvozih. Poleg tega pa je nakup obnovljive postelje prijazen tudi do vaše denarnice, saj v prihodnosti plačujete le za posamezne dele postelje.

Najboljše zagotovilo so mnenja zadovoljnih uporabnikov

Da je BoxSpring postelja zares najboljša postelja, ki si jo lahko privoščite, pričajo tudi mnenja številnih znanih Slovencev. BoxSpring postelja naspana jutra omogoča voditeljici in popotnici Mojci Mavec, biatloncu Jakovu Faku, vplivnici Sari Rutar in drugim. Vsa mnenja o slovenski BoxSpring postelji si preberite tukaj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.