Z domačo sončno energijo ste lahko del energetske tranzicije na enostaven način

Razvite in napredne družbe so v zadnjih 30 letih drastično spremenile svoj elektroenergetski sistem, ki ne sloni več na tradicionalno večjih elektrarnah, ampak na regionalno distribuiranih manjših elektrarnah, na osnovi obnovljivih virov energije. Pri nas, na žalost, kot toga in konzervativna družba zaostajamo več desetletij in se ukvarjamo z investicijami v termoelektrarno, ki nam bo še dolgo grenila življenje. V razvitih in naprednih družbah so znanilci sprememb ljudje, ki lahko že s svojo odločitvijo in zgledom pričnejo spreminjati okolje.

Preberite in bodite del spremembe. Z uporabo Domače sončne energije ste lahko del spremembe in sami proizvajate svojo električno energijo. S proizvajanjem lastne električne energije iz obnovljivega vira se lahko borite proti onesnaževanju okolja in podnebnim spremembam.

Domača sončna energija je sistem sončne elektrarne, ki je pripravljen za takojšno uporabo. S pomočjo električnega vtikača se priklopi na običajno vtičnico hišnega omrežja električne energije.

S proizvedeno električno energijo iz domače sončne energije, kompenziramo lastni odjem, kar zmanjšuje iz omrežja odvzeto električno energijo in s tem znesek na računu za kupljeno električno energijo.

Poenostavljeno povedano, ko nam sončna elektrarna proizvaja električno energijo in imamo istočasno priključene porabnike električne energije, se energija porabi interno in se količina ne izmeri na števcu. Tako lahko kompenziramo lastni odjem in s tem zmanjšamo račun za elektriko.

Na ta način lahko mesečno prihranimo od 10 do 20 % lastne porabe električne energije in za navedeni odstotek zmanjšamo račun za elektriko.

Spodaj si poglejte delovanje v živo.

Domača sončna energija, enostavna pot do prihranka porabe električne energije.
http://www.soncnipaketi.si/ | info@amk.si | 01 2834508 | V Murglah 257, 1000

Prejšnji članekUspešna prihodnost trajnostne energetike zahteva lokalne ukrepe
Naslednji članekNov Pravilnik o metodah za določanje prihrankov energije

Domača sončna energija, enostavna pot do prihranka porabe električne energije.
http://www.soncnipaketi.si/ | info@amk.si | 01 2834508 | V Murglah 257, 1000

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.