Vitanest: Nasveti ob nabavi toplotne črpalke

Ste v fazi projektiranja ogrevanja Vašega novega doma ali tik pred nakupom ogrevalnega sistema? V podjetju Vitanest d.o.o., ki je specializirano v klimatizacijski in ogrevalni tehniki na obnovljive vire zagotavljajo, da se ogrevanje na obnovljive vire energije v primerjavi z drugimi energenti splača in je družbeno odgovorno, zatorej prava odločitev!

Eko sklad nudi subvencije in ugodno kreditiranje občanov, tudi za naložbe v visoko učinkovite toplotne črpalke zrak – voda Ecodan.

Investicija v nakup 11 kW toplotne črpalke zrak – voda Ecodan z 200l rezervoarjem tople sanitarne vode vas lahko, ob predpostavki pridobitve 10 letnega kredita EKO SKLADA, stane približno 70,00 EUR na mesec (z veljavno obrestno mero za mesec februar 2015). Obratovalni stroški nizkotemperaturnega talnega ogrevanja dobro izolirane, enostanovanjske hiše nanesejo povprečno 50,00 EUR mesečno na letni ravni, kar pomeni, da boste v prvem desetletju, ko boste odplačevali kredit, ob predpostavki, da se cene električne energije ne bi spreminjale, v ogrevanje (investicija + obratovalni stroški) vložili približno 1.400,00 EUR sredstev letno. Po odplačilu kredita pa lahko računate najmanj prepolovitev stroškov, to je od 500,00 do 700,00 EUR  za stroške obratovanja/ogrevanja letno.

Z obratovanjem ogrevalnega kotla, bi za kurilno olje letno porabili 3 krat več.

Za več informacj kontaktirajte podejtje Vitanest d.o.o. prek brezplačne telefonske številke 080 1959.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Prejšnji članekNovembra 2018 je bila neto proizvodnja električne energije za 15 % večja kot novembra 2017
Naslednji članekUporaba novih tehnologij v razvoju oken – 3D tiskalniki
info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.