Vitanest: Nasveti ob nabavi toplotne črpalke

Ste v fazi projektiranja ogrevanja Vašega novega doma ali tik pred nakupom ogrevalnega sistema? V podjetju Vitanest d.o.o., ki je specializirano v klimatizacijski in ogrevalni tehniki na obnovljive vire zagotavljajo, da se ogrevanje na obnovljive vire energije v primerjavi z drugimi energenti splača in je družbeno odgovorno, zatorej prava odločitev!

Eko sklad nudi subvencije in ugodno kreditiranje občanov, tudi za naložbe v visoko učinkovite toplotne črpalke zrak – voda Ecodan.

Investicija v nakup 11 kW toplotne črpalke zrak – voda Ecodan z 200l rezervoarjem tople sanitarne vode vas lahko, ob predpostavki pridobitve 10 letnega kredita EKO SKLADA, stane približno 70,00 EUR na mesec (z veljavno obrestno mero za mesec februar 2015). Obratovalni stroški nizkotemperaturnega talnega ogrevanja dobro izolirane, enostanovanjske hiše nanesejo povprečno 50,00 EUR mesečno na letni ravni, kar pomeni, da boste v prvem desetletju, ko boste odplačevali kredit, ob predpostavki, da se cene električne energije ne bi spreminjale, v ogrevanje (investicija + obratovalni stroški) vložili približno 1.400,00 EUR sredstev letno. Po odplačilu kredita pa lahko računate najmanj prepolovitev stroškov, to je od 500,00 do 700,00 EUR  za stroške obratovanja/ogrevanja letno.

Z obratovanjem ogrevalnega kotla, bi za kurilno olje letno porabili 3 krat več.

Za več informacj kontaktirajte podejtje Vitanest d.o.o. prek brezplačne telefonske številke 080 1959.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. Smo uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav.

S spleta

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.