Vinilne talne obloge Gerflor Virtuo – najbolj prodajane talne obloge

Talna obloga Gerflor VIRTUO je zagotovo najbolj prodajana talna obloga ne le v Sloveniji ampak tudi v svetu.

Podjetje Elkoplast – import export d.o.o. vam nudi talne obloge Gerflor Medium traffic Virtuo 30 clasic 2 mm in lock 4 mm ter Virtuo 55 High traffic Adjust-samolepilne 4 mm, clasic 2,5 mm in New click 5 mm, ki se ga polaga od zgoraj in je enostavne za montažo.

Navedeni talni oblogi imata dodaten PUR + namaz, ker je dobrodošel za enostavno vzdrževanje Vinilne talne obloge Gerflor VIRTUO so vse deklarirane za talno ogrevanje in so izjemno odporne na obrabo.

Gerflor VIRTUO vinilne talne obloge imajo kar 10 let garancije. Zelo primerne so za stanovanja, stanovanjske hiše, pisarne, osnovne šole, otroške vrtce, sejne sobe, kino dvorane, gledališča …

PRODAJA IN MONTAŽA

Velika izbira talnih oblog. Parketi, laminati, PVC obloge. V primeru njihove montaže vam na objekt dostavijo izbrane vzorce. Vi izberete pravega, oni ga zmontirajo.

Za Gerflor VIRTUO ekskluzivni prodajalec za Slovenijo je podejtje Elkoplast – import export d.o.o.
  Telefon:   03 56 32 860, 041 624 026
  E-pošta:  bojan.redensek@gmail.com

  Splet:      www.elkoplast.si

Podjetje Elkoplast d.o.o. je družinsko podjetje s 25 letno tradicijo na področju uvoza, prodaje in montaže vseh vrst talnih oblog za domačo uporabo in poslovne objekte. Z osebno kakovostjo in znanjem ustvarjajo vrednost in gradijo konkurenčno družbo s trajno rastjo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.