Potrebujete nadstrešek iz nerjavnega, barvanega ali vroče pocinkanega jekla?

Nadstreški varujejo vas in vaše imetje pred vremenskimi vplivi kot so dež, sneg, veter, zmrzal, toča in sonce. Če načrtujete, da bi postavili nadstrešek se obrnite na Niros kovinarstvo, Janez Tišler s.p., ki izdeluje in montira nadstreške za različne namene, iz kakovostnih materialov, poljubnih oblik in dimenzij.


Avtomobilski nadstreški ščitijo vozilo pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Trdna konstrukcija zagotavlja varnost, moderna oblika pa doda vašemu dvorišču eleganten videz. Za streho nadstreška je možna izbira različnih vrst kritine.


Nadstrešek na terasi ali balkonu poveča udobje bivanja – nudi zaščito pred dežjem, vetrom in soncem. Najpogosteje so pokriti s steklom različnih vzorcev in vrst.

Vhodni nadstreški so primerna zaščita pred dežjem, snegom in vetrom. Stopite iz hiše in imate še vedno streho nad glavo. Vašemu domu pa dodajo poseben estetski videz.

Niros Kovinarstvo Janez Tišler s.p. organizira že 7. HIŠNI SEJEM – sejem gradnja in obnova, z več kot 50 razstavljavci, ki se bo odvijal med 20. in 22. aprilom na Cankovi 53, 9261 Cankova.

Več informacij o sejmu si oglejte na: WWW.NIROS-SEJEM.SI in izkoristite odlične sejemske popuste. Vljudno vabljeni!Niros Kovinarstvo Janez Tišler s.p.

Je vodilni proizvajalec stopniščnih, balkonskih in zunanjih ograj, nadstreškov in ostalih konstrukcij v severovzhodni Sloveniji z več kot 15 letno tradicijo. Z izkušnjami in znanjem pomagajo pri odločitvi od ideje do realizacije. Svetovali vam bodo pri izbiri materialov, za vašo boljšo predstavo pa pripravijo idejni izris. V proizvodnji uporabljajo najnovejše tehnologije, montažo izdelka opravijo v dogovorjenem časovnem okviru. Zadovoljstvo strank je glavno vodilo njihovega dela. Njihovi izdelki so zelo iskani tudi v sosednji Avstriji. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.