Tri spletna orodja, s katerimi bo vaš nakup in prenova strehe lažja

Gerardova spletna orodja: kalkulator strehe, zemljevid krovcev in konfigurator strehe

Bi radi videli, kako bo vaša hiša videti s strešno kritino GERARD? Uporabite konfigurator strehe. Bi radi natančen popis strešnih materialov GERARD, ki jih potrebujete za svojo novo streho? Potem imamo za vas kalkulator strehe. Če bi radi poiskali krovca iz vaše bližine, potem ga lahko poiščete kar na naši Roofnet mapi krovcev in mu tudi oddate povpraševanje za ponudbo.

1. GERARDOV kalkulator strehe

Vas zanima, kolikšen znesek bi odšteli za novo streho?

Kar nekaj časa lahko preteče, preden najdete poklicnega krovca, ki bi za vas naredil natančen izračun. A sedaj to ni več problem.

S spletnim GERARD kalkulatorjem strehe lahko enostavno izračunate potrebne podatke! Tako bo krovec hitreje pripravil vašo ponudbo.

Gerardov kalkulator strehe

GERARD Kalkulator je povsem enostaven za uporabo in na voljo 24 ur na dan na naši spletni strani.

Izračun streh je računalniški pripomoček, ki vsem strankam omogoča izračun količine potrebnih izdelkov za strehe na osnovi vnesenih podatkov. Izračun lahko naredite tako po predlogi oblike strehe kot po dejanskih izmerah strehe.

Glede na privzete elemente regije bodo podani najpomembnejši elementi strehe. To pomeni, da so za vsako regijo privzeti elementi izračunani samodejno. Če privzeta različica dovoljuje zamenjave, lahko uporabnik spremeni privzete elemente ali pa doda dodatne elemente.

Opomba: To je približen izračun zahtev projekta na osnovi podatkov, ki jih je podala stranka in morda niso popolni. Pred nakupom strešnih elementov za kateri koli projekt preverite količine s svojim dobaviteljem ali izvajalcem.

Naredite svoj izračun in zahtevajte ponudbo še danes!

2. GERARDOV konfigurator strehe

Ste si kdaj predstavljali NOVO STREHO na svoji hiši?

Na platnu svojih misli ste si verjetno že kdaj poskušali zamisliti, kako se bosta barva in oblika strehe ujemali z vašo hišo, okni in vhodom.

Od zdaj naprej se vam ne bo več treba zanašati na lastno domišljijo, saj bo GERARD poskrbel, da bodo vaše sanje postale resničnost s spletnim GERARDOVIM konfiguratorjem strehe. S tem brezplačnim in uporabnikom prijaznim orodjem boste lahko videli to, kar ste si prej lahko samo predstavljali.

GERARDOV konfigurator strehe

Kaj vam orodje omogoča?

  • V konfigurator strehe lahko naložite fotografijo svoje hiše, izberete želeno kritino GERARD in jo aplicirate na vaši hiši.
  • Fotografija ni ravno vaša najmočnejša točka? Ni problema! S seznama predizbranih fotografij hiš lahko izberete tisto, ki je najbolj podobna vaši.
  • Iz celotnega nabora streh GERARD si lahko izberete barvo in profil po svoji meri. Na voljo je OGROMNO kombinacij! Izberete pa lahko tudi barvo fasade vaše hiše.
  • Istočasno lahko primerjate tako različne barve strehe kot tudi različne barve fasade.
  • Svoj projekt lahko celo shranite in ga s svojimi najdražjimi delite na družbenih omrežjih! Njihova povratna informacija vam bo dala še dodatno potrditev, da ste resnično izbrali svojo sanjsko streho!
  • Ko ste zaključili s svojim sanjskim projektom, pa lahko enostavno s pomočjo spletnega kalkulatorja strehe naredite še izračun ali pa preko zemljevida poiščete GERARDOVEGA usposobljenega krovca in mu oddate povpraševanje po ponudbi. Odlično, kajne?

Brezplačno preizkusite GERARDov konfigurator strehe in se zabavajte.

3. GERARDOV zemljevid krovcev

Se sprašujete, kako poiskati pravega krovca?

Če potrebujete le strokovni nasvet ali pa novo streho, slej kot prej boste potrebovali tudi dobrega krovca. A kako ga najti? Boste povprašali svoje prijatelje, strica Googla ali…?

Zakaj ne bi uporabili kar GERARDOV zemljevid za iskanje krovcev?

GERARDOV zemljevid krovcev

Na tem zemljevidu boste našli najboljše GERARD krovce oziroma tiste najbližje vam. Vsi naši krovci so dobro usposobljeni za popolno namestitev strešnih kritin GERARD, odpornih tudi proti najbolj izrednim vremenskim razmeram, tako da vi lahko mirno uživate v naši 50-letni garanciji!

Že nekaj časa čakate na kontaktne podatke dobrega krovca? S pomočjo našega zemljevida do njih lahko pridete v manj kot 2 minutah. Preizkusite ga.

Več o prednostih GERARD streh, ceniku in ostalih informacijah lahko obiščete našo spletno stran ali pa se po pomoč in dodatne informacije obrnete na naše prodajne predstavnike.

Razmišljajte dolgoročno, pomislite na GERARD.

Ne spreglejte!

Sodelujte v naši veliki pomladni nagradni igri, kjer bomo srečnemu nagrajencu podarili novo streho GERARD zastonj!

Sodelujte v nagradni igri in vaša nova streha GERARD je lahko GRATIS!

eQube vaša nova streha gratis

logo gerard
brane.potocnik@gerardroofs.eu | 051 606 101 | Spletna stran

Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

Prejšnji članekKoliko tehtajo ytong zidaki? Teža siporeksa
Naslednji članekPreprost trik za odganjanje golobov in drugih ptic z vrta ali balkona
logo gerard
brane.potocnik@gerardroofs.eu | 051 606 101 | Spletna stran

Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.