Toplote črpalke Mitsubishi Electric izpolnjujejo pogoj CPT

vitanest

Cenjene

Ogrevalne toplotne črpalke Mitsubishi Electric zrak-voda v deljeni izvedbi (v sistemu sta zunanja in notranja enota) se v Sloveniji prodajajo od leta 2009. Prvi kupci se s toplotno črpalko varčno ogrevajo že 12 let. Ker je ogrevanje prostorov s toplotno črpalko okolju in uporabniku prijazno, ga spodbuja tudi Eko sklad, ki nudi subvencije tako za vgradnjo v nove objekte kot za zamenjavo s staro kurilno napravo.

Praktične

Notranje enote sistema so na razpolago brez ali z rezervoarjem sanitarne vode (170, 200 ali 300 litrov).

Vsebujejo krmilnik z menijem v slovenskem jeziku. Sistem krmiljenja temperature ogrevalne vode »Auto adaptation« pri delovanju upošteva zunanje temperature, hkrati pa s tipalom spremlja vpliv ogrevanja na notranjo temperaturo referenčnega prostora. Opcijsko se lahko opremijo z vmesniki za povezavo na brezžično omrežje in v oblak MELCloud, prek katerega jih s pomočjo mobilne aplikacije uporabnik lahko nadzira in upravlja na daljavo.

Tehnološko dovršene

Dovršena tehnologija toplotnih črpalk Mitsubishi Electric je odraz 100 letne tradicije proizvajalca Mitsubishi Electric, ki postavlja v ospredje zadovoljstvo uporabnika in njegovo zahtevo po varčnem a hkrati učinkovitem ogrevanju. Pri pripravi ogrevalne vode za dovod v sistem talnega gretja se uvrščajo v najvišji razred energijske učinkovitosti A+++, pri pripravi sanitarne vode pa v razred A+.

Zunanje enote iz serije SUZ-SWM z nazivno močjo 4, 6 ali 8 kW se uspešno nameščajo v vse bolj priljubljene, bolje izolirane individualne hiše ali v posamezne enote večstanovanjskih objektov.

Omogočajo povsem samostojno upravljanje, brez razdelilnikov za stroške ogrevanja.

Zunanje enote toplotne črpalke iz serije PUD-SWM (8, 10 in 12 kW), dosegajo temperature ogrevalne vode do 60 °C tudi pri zunanjih temperaturi -7 °C in delujejo vse do –25 °C zunanje temperature. Za ogrevanje v še bolj ekstremnih zimskih temperaturah pa so namenjene zunanje enote serije PUD-SHWM (8,10,12 in 14 kW), ki s pomočjo tehnologije “Flash injection” ohranijo nazivno moč delovanja do -15 °C in delujejo vse do -28 °C zunanje temperature.

Za dodatne informacije in informacije o vam najbližjem monterju pokličite na 080 1959 ali obiščite www.vitanest.si.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.