Toplote črpalke Mitsubishi Electric izpolnjujejo pogoj CPT

vitanest

Cenjene

Ogrevalne toplotne črpalke Mitsubishi Electric zrak-voda v deljeni izvedbi (v sistemu sta zunanja in notranja enota) se v Sloveniji prodajajo od leta 2009. Prvi kupci se s toplotno črpalko varčno ogrevajo že 12 let. Ker je ogrevanje prostorov s toplotno črpalko okolju in uporabniku prijazno, ga spodbuja tudi Eko sklad, ki nudi subvencije tako za vgradnjo v nove objekte kot za zamenjavo s staro kurilno napravo.

Praktične

Notranje enote sistema so na razpolago brez ali z rezervoarjem sanitarne vode (170, 200 ali 300 litrov).

Vsebujejo krmilnik z menijem v slovenskem jeziku. Sistem krmiljenja temperature ogrevalne vode »Auto adaptation« pri delovanju upošteva zunanje temperature, hkrati pa s tipalom spremlja vpliv ogrevanja na notranjo temperaturo referenčnega prostora. Opcijsko se lahko opremijo z vmesniki za povezavo na brezžično omrežje in v oblak MELCloud, prek katerega jih s pomočjo mobilne aplikacije uporabnik lahko nadzira in upravlja na daljavo.

Tehnološko dovršene

Dovršena tehnologija toplotnih črpalk Mitsubishi Electric je odraz 100 letne tradicije proizvajalca Mitsubishi Electric, ki postavlja v ospredje zadovoljstvo uporabnika in njegovo zahtevo po varčnem a hkrati učinkovitem ogrevanju. Pri pripravi ogrevalne vode za dovod v sistem talnega gretja se uvrščajo v najvišji razred energijske učinkovitosti A+++, pri  pripravi sanitarne vode pa v razred A+.

Zunanje enote iz serije SUZ-SWM z nazivno močjo 4, 6 ali 8 kW se uspešno nameščajo v vse bolj priljubljene, bolje izolirane individualne hiše ali v posamezne enote večstanovanjskih objektov.

Omogočajo povsem samostojno upravljanje, brez razdelilnikov za stroške ogrevanja.

Zunanje enote toplotne črpalke iz serije PUD-SWM (8, 10 in 12 kW), dosegajo temperature ogrevalne vode do 60 °C tudi pri zunanjih temperaturi -7 °C in delujejo vse do –25 °C zunanje temperature.  Za ogrevanje v še bolj ekstremnih zimskih temperaturah pa so namenjene zunanje enote serije PUD-SHWM (8,10,12 in 14 kW), ki s pomočjo tehnologije “Flash injection” ohranijo nazivno moč delovanja do -15 °C in delujejo vse do -28 °C zunanje temperature.

Za dodatne informacije in informacije o vam najbližjem monterju pokličite na 080 1959 ali obiščite www.vitanest.si.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Prejšnji članekHiše, ki bodo za mlade na voljo po 50.000 evrov
Naslednji članekGorivo po svetu: Kam se uvršča Slovenija po ceni in dosegu?
info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.