Spustite naravno svetlobo v svoj dom

Vašo kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo ali kabinet lahko hitro in učinkovito osvetlite z dnevno svetlobo. Tehnološko dovršeni sistemi Solatube vam ponujajo inovativno rešitev tudi za premalo osvetljene prostore, kot so temna stopnišča, hodniki, garaže in kleti, kjer vgradnja klasičnih ali strešnih oken ni mogoča ali smiselna. Vgrajujemo jih na vse vrste streh, na fasade, zelene strehe in druge uporabne površine.

Sistem ne potrebuje vzdrževanja, vgradnja pa je hitra in preprosta, brez nereda ali preoblikovanja strešne konstrukcije.

Strankam nudimo brezplačno strokovno svetovanje ter zagotavljamo jamstvo na izdelke in montažo.

Zajamčeno najučinkovitejši cevasti sistemi na trgu!

  • Primerni so za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.
  • Omogočajo enakomerno osvetlitev preko celega dne.
  • V kupolo vgrajen filter preprečuje vdor UV in IR žarkov, ki povzročajo bledenje barv in neželeno dodatno segrevanje prostora.
  • Spektralna odbojnost cevi je 99,7 %.
  • Podaljševanje cevi je mogoče do 16 m dolžine.
  • Za montažo v individualne hiše ponujamo sisteme serije Brighten Up® v dveh dimenzijah:  Solatube 160 DS s premerom 25 cm in Solatube 290 DS s premerom 35 cm, ki učinkovito razsvetlita 10 m² oz.16 m² prostora.

 

Za pridobitev informativne ponudbe izpolnite zahtevek na naši spletni strani www.solatube.si! Kako sistem učinkuje, si lahko ogledate tudi pri nas, na krožišču  v Medvodah, Gorenjska cesta 50a.

 

KERBER d. o. o., Gorenjska cesta 50a, 1215 Medvode

T: 01 36 18 365, E: info@kerber.si, W: www.solatube.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.