Spoznajmo naprave, ki jih uporabljajo tudi odlični slovenski vinarji

Za zorenje grozdje potrebuje veliko sonca oziroma toplote. Za vinograd je ugodnejše ostra zima in vroče poletje, kakor mila zima in mokro poletje. Tudi za uspeh podjetja Vitanest d.o.o. velja isto. So pooblaščeni uvoznik in distributer japonskega proizvajalca MITSUBISHI ELECTRIC.

Njihova osnovna naloga je omogočati ljudem zdravo in kakovostno življenje v klimatiziranem in prijetno toplem prostoru. Uresničujejo jo z distribucijo palete izdelkov:

  • klimatskih naprav za hlajenje in gretje prostorov
  • ogrevalnih sistemov s toplotno črpalko zrak – voda
  • sistemov za prezračevanje z rekuperacijo toplote

Če je ostra zima, se najbolje obnesejo toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC serije Zubadan, če je vroče poletje pa širok asortiman klimatskih naprav. Vitanest in grozdje imata rada ostro zimo in vroče poletje. Resnice o grozdju bi veliko bolje znali povedati priznani vinarji s katerimi sodelujejo že vrsto let, zato se raje osredotočimo na predstavitev njihovega ključnega proizvoda, s katerim omogočajo toplotno udobje v še tako ostri zimski klimi. To so ogrevalne toplotne črpalke serije Zubadan.

Naprave serije ZUBADAN so posebej priporočljive za področja z ostro zimo, saj s pomočjo edinstvene tehnologije obtoka plina imenovane »Flash injection« ohranjajo nominalno ogrevalno moč do -15°C in ogrevajo do -28°C zunanje temperature. Pri novih modelih Zubadan je vgrajen nov vbrizgalni kompresor in izboljšan toplotni izmenjevalnik, kar še povečuje učinkovitost izmenjave toplote. Sestavni deli novih modelov, katere so pričeli prodajati letošnjo pomlad, so skonstruirani in zaščiteni tako, da delujejo izjemno tiho, kar predstavlja dodatno prednost za uporabnika in okolico.

Obratovanje ogrevalne toplotne črpalke Zubadan je zanesljivo in učinkovito, hkrati pa tudi ekonomično, vse kombinacije namenjene ogrevanju prostorov namreč spadajo v energijski razred A++. Poleg tega pa lahko pridobite tudi subvencijo EKO SKLADA, zato se investicija še posebej splača.

Celoten asortiman proizvodov MITSUBISHI ELECTRIC najdete na njihovi spletni strani. Za informacije jih lahko pokličete na brezplačno številko 080 1959 ali se na njih obrnete preko e-pošte ter osebno z obiskom v njihovih poslovnih prostorih v Novi Gorici, kjer lahko v praksi preverite naprave in njihovo delovanje.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Prejšnji članekJavna obravnava predloga Energetskega koncepta Slovenije
Naslednji članekMOBITEC – Praznična akcija!
info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.