S klimatsko napravo MITSUBISHI ELECTRIC, serija MSZ-LN

0

V stanovanjih in drugih manjših prostorih se najpogosteje uporablja klimatske naprave z 2,5 in 3,5 kW nazivne moči hlajenja. Ustrezni modeli serije klimatskih naprav MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN spadajo v A+++ razred energijske učinkovitosti, tako v načinu hlajenja kot ogrevanja. Standardna verzija zunanjih enot omogoča ogrevanje do – 15 stopinj Celzija zunanje temperature, za hladnejša področja pa je na voljo posebna verzija, s katero ogrevamo do -25 stopinj Celzija zunanje temperature.

Razkošje modela MSZ-LN je vidno na prvi pogled. Za prednje ohišje naprave je proizvajalec MITSUBISHI ELECTRIC uporabil poseben material, zaradi česar se naprava že na pogled zelo razlikuje od večine naprav na tržišču. Izbor notranjih enot poleg rdeče zajema še črno in dve beli verziji. Prefinjen dizajn je dosežen z mojstrsko tehnologijo barvanja, ki ustvari intenzivne, odsevne barve in na otip zaznavno prvovrstno kvaliteto.

Razkošne so tudi v napravi uporabljene tehnologije. Udobje zagotavlja učinkovit sistem čiščenja zraka s plazemsko tehnologijo, ki odstrani tudi mikroskopsko majhne delce in avtomatske dvojne lamele z ločenima loputama, ki povsem neodvisno usmerjata prijeten tok zraka vsem osebam v prostoru. MITSUBISHI ELECTRIC je za zaščito toplotnega izmenjevalnika, ventilatorja in zračnih kanalov notranje enote uporabil dvojni zaščitni premaz, ki preprečuje nabiranje prahu in maščob in s tem podaljšuje življenjsko dobo delovanja naprave.

Najnaprednejša pa je tehnologija prilagajanja delovanja naprave glede na prisotnost ljudi v prostoru. Na ohišju notranje enote je tako imenovani »3D i see« senzor, kateri zazna telesno temperaturo prisotnih, s čimer zagotavlja povsem prilagojeno udobje.

Modele MSZ-LN si lahko v živo ogledate v izbranih razstavnih salonih po Sloveniji in razstavnem salonu VITANEST d.o.o. v Novi Gorici.

Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. So uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav. So pooblaščeni uvoznik in distributer japonskega proizvajalca MITSUBISHI ELECTRIC. Distribucijo izvajajo tudi za proizvode TOSHIBA in DAIKIN ALTHERMA.

www.vitanest.si | vitanest@vitanest.si | 00386 (0)5 3384999 | Industrijska cesta 1F, Kromberk, 5000 Nova Gorica

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.