Prihranite pri porabi električne energije z domačo sončno energijo

Želite izkoristiti brezplačno sončno energijo in si na enostaven, hiter način priskrbeti svojo domačo, brezplačno električno energijo?

Domača sončna energija je sistem sončne elektrarne, ki je pripravljen za takojšno uporabo. S pomočjo električnega vtikača se priklopi na običajno vtičnico hišnega omrežja električne energije. Za priklop ne potrebujete dovoljenj ali zamudne birokracije.

Sistem domače sončne energije, se priklopi kot vsak drugi običajni porabnik električne energije. S proizvedeno električno energijo iz domače sončne energije, kompenziramo lastni odjem, kar zmanjšuje iz omrežja odvzeto električno energijo in s tem znesek na računu za kupljeno električno energijo.

Poenostavljeno povedano, ko nam sončna elektrarna proizvaja električno energijo in imamo istočasno priključene porabnike električne energije, se energija porabi interno in se količina ne izmeri na števcu. Tako lahko kompenziramo lastni odjem in s tem zmanjšamo račun za elektriko.

Na ta način lahko mesečno prihranimo od 10 do 20 % lastne porabe električne energije in za navedeni odstotek zmanjšamo račun za elektriko.

 

Spodaj si poglejte delovanje v živo.

Domača sončna energija, enostavna pot do prihranka porabe električne energije.
http://www.soncnipaketi.si/ | info@amk.si | 01 2834508 | V Murglah 257, 1000

Prejšnji članekKalifornija bo podarila fotovoltaične elektrarne družinam z nizkimi dohodki
Naslednji članekPoslovni in finančni načrt Eko sklada za leto 2015

Domača sončna energija, enostavna pot do prihranka porabe električne energije.
http://www.soncnipaketi.si/ | info@amk.si | 01 2834508 | V Murglah 257, 1000

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.