Prihodnost ogrevanja in hlajenja že danes – TOPLOTNE ČRPALKE SAMSUNG

Tratnjek

Proizvodnja in raba energije imata velik vpliv na podnebne spremembe: Izgorevanje fosilnih goriv ustvari 85 % onesnaženja vdihljivih delcev v zraku, vodi do 7 milijonov prezgodnjih smrti vsako leto. S fosilnimi gorivi se izčrpavajo naravne surovine.

Značilnosti toplotnih črpalk Samsung ClimateHub

ClimateHub je rešitev za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Z enostavno namestitvijo, enostavnim zagonom, tihim delovanjem in pametno povezljivostjo bo Samsung ClimateHub toplotna črpalka izboljšala udobje v vašem domu. Rešitev je sestavljena iz reverzibilne zunanje enote toplotne črpalke z R32 hladilnim sredstvom, hidravlične enote z veliko prostornino za ogrevanje sanitarne vode in novega krmilnika na dotik, ki omogoča dvoobmočno regulacijo temperature. S priročno postavljenim servisnim oknom in intuitivnimi možnostmi servisiranja, ki jih omogoča uporaba Micro SD kartice ali mobilne aplikacije Samsung S-Checker, sta odpravljanje težav in zagon preprosto mogoča s prednje strani enote.

Tratnjek

Hladilno-ogrevalne rešitve za vsak objekt in potrebe

Ne glede na vaše potrebe (stanovanje, manjši objekti z omejenim prostorom ali večji objekti kot so pisarne) vam bodo v podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, svetovali o pravi klimatski napravi ali toplotni črpalki, ki bo zadovoljila vaše potrebe in vam s svojo energetsko učinkovitostjo prihranila denar. Vaše udobje je njihova prioriteta. Naj bo vaš projekt velik ali majhen, enostaven ali zahteven, podjetje Tratnjek je s svojim znanjem in izkušnjami vedno pripravljeno najti pravo rešitev, pa najsi gre za poslovni prostor ali zasebno stranko. S svojimi 29-letnimi izkušnjami so opremili že mnogo različnih stanovanj, prostorov in stavb, med drugim tudi letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark!

Promocija ClimateHub traja do 20. 12. 2021 ali do razprodaje zalog.
Izkoristite to ponudbo pri najbližjem partnerju Samsung, podjetju Tratnjek klima center.

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Prejšnji članekIzkusite pristno koroško gostoljubje v Gostišču Krivograd
Naslednji članekSloveniji prvih 231 milijonov evrov za okrevanje po pandemiji
samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.