Prihodnost ogrevanja in hlajenja že danes – TOPLOTNE ČRPALKE SAMSUNG

Tratnjek

Proizvodnja in raba energije imata velik vpliv na podnebne spremembe: Izgorevanje fosilnih goriv ustvari 85 % onesnaženja vdihljivih delcev v zraku, vodi do 7 milijonov prezgodnjih smrti vsako leto. S fosilnimi gorivi se izčrpavajo naravne surovine.

Značilnosti toplotnih črpalk Samsung ClimateHub

ClimateHub je rešitev za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Z enostavno namestitvijo, enostavnim zagonom, tihim delovanjem in pametno povezljivostjo bo Samsung ClimateHub toplotna črpalka izboljšala udobje v vašem domu. Rešitev je sestavljena iz reverzibilne zunanje enote toplotne črpalke z R32 hladilnim sredstvom, hidravlične enote z veliko prostornino za ogrevanje sanitarne vode in novega krmilnika na dotik, ki omogoča dvoobmočno regulacijo temperature. S priročno postavljenim servisnim oknom in intuitivnimi možnostmi servisiranja, ki jih omogoča uporaba Micro SD kartice ali mobilne aplikacije Samsung S-Checker, sta odpravljanje težav in zagon preprosto mogoča s prednje strani enote.

Tratnjek

Hladilno-ogrevalne rešitve za vsak objekt in potrebe

Ne glede na vaše potrebe (stanovanje, manjši objekti z omejenim prostorom ali večji objekti kot so pisarne) vam bodo v podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, svetovali o pravi klimatski napravi ali toplotni črpalki, ki bo zadovoljila vaše potrebe in vam s svojo energetsko učinkovitostjo prihranila denar. Vaše udobje je njihova prioriteta. Naj bo vaš projekt velik ali majhen, enostaven ali zahteven, podjetje Tratnjek je s svojim znanjem in izkušnjami vedno pripravljeno najti pravo rešitev, pa najsi gre za poslovni prostor ali zasebno stranko. S svojimi 29-letnimi izkušnjami so opremili že mnogo različnih stanovanj, prostorov in stavb, med drugim tudi letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark!

Promocija ClimateHub traja do 20. 12. 2021 ali do razprodaje zalog.
Izkoristite to ponudbo pri najbližjem partnerju Samsung, podjetju Tratnjek klima center.

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Prejšnji članekIzkusite pristno koroško gostoljubje v Gostišču Krivograd
Naslednji članekSloveniji prvih 231 milijonov evrov za okrevanje po pandemiji
logo Tratnjek klima center
samsung@tratnjek.si|080 40 80| Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.