Prenočišča Apače za vse željne izleta ali počitka

Gostilna in prenočišča Apače poskrbi za vse goste in obiskovalce
Gostilna in prenočišča Apače poskrbi za vse goste in obiskovalce

Prenočišče Apače ali Gostilna Kozel na vašem seznamu iskanja obkljuka vse lastnosti, ki jih potrebujete. Domačnost, odlična izhodiščna točka, opremljene sobe, tradicija in še mnogo drugega. Vse to je prenočišče Apače v Apaški dolini, ki je že sama po sebi dovoljšen razlog za obisk tega dela Slovenije. Če vas mika izletništvo, počitek ali raziskovanje okoliških krajev in kulinarike, bo gostilna Kozel pravi kraj za to.

Prenočišča Apače presežejo vse želje in zahteve

Apaška dolina, izletniška točka in priljubljen kraj za pohodništvo, kolesarjenje, pokušine, ribolov in marsikaj drugega. Med Gornjo Radgono in Tratami leži gostilna Kozel. Le šest kilometrov stran od meje s sosednjo Avstrijo že vse od leta 1976 obratuje in navdušuje družinsko podjetje.  Poznano je po domačih jedeh, med katerimi je najbolj priljubljena domače koline z bujto repo.

V kolikor iščete prostor za večjo skupino, se prenočišče Apače izkaže tudi v tem primeru. Obnovljena dvorana lahko sprejme do 120 gostov, od tega 60 v jedilnici in 40 na pokriti terasi. Dvorano prenočišča Apače je možno uporabiti za praznovanja, obletnice, poroke, tečaje, seminarje, poslovna srečanja in druge dogodke.

Dvorana prenočišča Apače ponuja prostor za 120 gostov
Dvorana prenočišča Apače ponuja prostor za 120 gostov

Udobnost in domačnost v družinskem podjetju

Za vse željne raziskovanja gostilna Kozel ponuja odlično izletniško točko. Po dolgem dnevu aktivnosti se je vredno spočiti v udobnih posteljah in vrhunskih sobah. Opremljene so s sodobno tehnologijo in spanje naj bi bilo boljše kot v domači postelji. Ne verjamete? Poskusite. Naslednje jutro pa vas bo pričakal bogat zajtrk domačih jedi, ki navduši še tako zahtevne goste.

Prenočišča Apače in gostilna Kozel čakata na vas v Apaški dolini, kjer vas bo prijetno osebje z veseljem sprejelo in pogostilo.

Prejšnji članekKako veste, če so se v vaš dom naselile stenice?
Naslednji članekHiša iz konoplje v Srbiji navdušuje
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.