Predstavljamo spalnici Retro in Unikat – umetnost slovenskega mojstrstva in prilagajanja

Vznožje postelje
Foto: on Satler, okna in vrata d.o.o.

Spalnica ima v naših domovih poseben prostor, je naše zatočišče, naš osebni raj. Pri podjetju Satler razumemo, da pohištvo za spalnico ne sme le odražati vašega sloga, ampak vam mora ponuditi tudi udobje in kakovost, ki ju zaslužite. Zato vam z velikim navdušenjem predstavljamo naši novi liniji pohištva za spalnico – Retro in Unikat, kjer se slovensko mojstrstvo sreča z umetnostjo prilagajanja.

Oblikovanje s strastjo: rojstvo kolekcij Retro in Unikat

Vsak kos pohištva ima svojo zgodbo, in Retro in Unikat nista nobeni izjemi. Ti liniji sta rezultat naše neomajne strasti do ustvarjanja izjemnih bivalnih prostorov. Izdelani z natančnostjo združujeta klasično oblikovane elemente s pridihom sodobnosti.

Spalnici Retro in Unikat sta tudi dokaz naše zavezanosti k sodelovanju in inovacijam. Sta rezultat plodnega sodelovanja z znano oblikovalko Niko Klampfer, s katero smo združili naše strokovno znanje z njeno ustvarjalno vizijo. Rezultat pa so elementi, ki odražajo eleganco in funkcionalnost.

Pohištveni liniji smo javnosti prvič predstavili septembra na mednarodnem sejmu MOS v Celju. Kupci so bili navdušeni ne le nad estetiko, ampak tudi nad našo predanostjo kakovosti. Prepoznali so vrednost pohištva iz masivnega hrastovega lesa v spalnici UNIKAT in harmonični kombinaciji masivnega hrastovega lesa z visokokakovostno iverko v spalnici RETRO.

Ta navdušen sprejem potrjuje našo prepričanje, da sta Retro in Unikat več kot le pohištvo – sta mešanica umetnosti, mojstrstva in inovacij, ki obogatijo vaše bivalne prostore.

Luksuz iz čistega hrasta: doživetje spalnice Unikat

Spalnica
Foto: on Satler, okna in vrata d.o.o.

Predstavljajte si, da vstopate v spalnico, kjer kraljujeta eleganca in avtentičnost. To je spalnica Unikat. Vsak element je mojstrovina, skrbno izdelana iz čistega slovenskega hrastovega lesa. Rezultat je pohištvo, ki ne samo izgleda čudovito, ampak tudi prenese preizkušnjo časa, kar je dokaz naše zavezanosti h kakovosti in trajnosti.

Naravni hrastov les ne kljubuje času, zato je odlična izbira pri izdelavi trajnostnega pohištva. Ena njegovih ključnih prednosti je izjemna trpežnost. Hrastov les je znan po svoji trdoti in odpornosti, ki zagotavljata, da pohištvo narejeno iz hrastovega lesa prenese preizkus časa. Poleg tega njegovi čudoviti vzorci žil in topli zlati odtenki dodajo dotik elegance vsakemu prostoru.

Hrastova vsestranskost je še ena pomembna prednost, saj ga je mogoče enostavno obarvati ali obdelati, da dosežemo različne sloge, od klasičnega do sodobnega. Poleg tega se hrastov les trajnostno pridobiva v mnogih regijah, kar je v skladu z ekološkimi in odgovornimi načeli proizvodnje pohištva. Hrast ni le estetsko dovršen material za izdelavo pohištva, temveč ima tudi pozitiven vpliv na spanje in naše splošno počutje.

Retro v novi luči: združitev hrasta in kakovostne iverne plošče

Spalnica
Foto: on Satler, okna in vrata d.o.o.

Linija pohištva za spalnico Retro se poklanja preteklemu obdobju, hkrati pa sprejema sodobne materiale. Kombinira bogastvo masivnega hrastovega lesa z visokokakovostno iverko v elementih, ki izžarevajo nostalgijo in čar.

Gre za združitev, ki ponuja trajnost in slog v enem paketu.

Vaša vizija, vaše pohištvo: Prilagojeni elementi

To, kar Retro in Unikat del drugačna, je njuna prilagodljivost. Čeprav vsaka kolekcija vključuje standardne elemente spalnice, kot so postelje, omare, komode in nočne omarice, se čarovnija začne takrat, ko se v igro priključi še možnost prilagajanja.

Verjamemo, da bi morala biti vaša spalnica odraz vašega edinstvenega sloga in potreb. Zato vam ponujamo možnost ustvarjanja dodatnih prilagojenih elementov ali prilagajanje pohištva, ki popolnoma ustreza vašemu prostoru.

Prednosti pohištva iz linij Retro in Unikat

Retro in Unikat nista samo čudoviti liniji pohištva za spalnico, prinašata tudi posebne prednosti. Pri izdelavi uporabljamo čisti masiven les hrasta, ne furnirja, kar zagotavlja, da je vaše pohištvo tako vizualno čudovito, kot tudi narejeno za daljši čas. Možnost prilagajanja vašim specifičnim zahtevam, pa naredi vašo spalnico resnično vašo.

Gradimo zaupanje: celostni pristop podjetja Satler

Naša zaveza se ne konča pri izdelavi pohištva, saj vam zagotavljamo celovite rešitve za vaš dom. Od izdelave in montaže oken in vrat do notranje opreme, vse to uredimo po vaših željah in prilagodimo vašim potrebam. Naš poudarek na trajnosti pomeni, da je vsak kos pohištva Satler izdelan z mislijo in skrbjo za okolje.

Vizija za prihodnost: Vaš dom, naša strokovnost

V prihodnosti si želimo strankam ponuditi čim več, od gradnje do ustvarjanja po meri narejenega pohištva za celotno hišo. Predstavljajte si, da imate le enega izvajalca za okna, vhodna vrata in notranjo opremo.

Tako imate v svojem domu enega izvajalca, oblikovalca, monterja in serviserja, ki mu lahko zaupate in bo za vas vedno v bližini.

Ta brezhiben pristop zagotavlja, da imate ne le kakovostno izdelano pohištvo, ki se brezhibno vklaplja v vaše prostore, ampak tudi udobje in učinkovitost pri upravljanju svojega doma tudi v prihodnosti.

info@okna-satler.si | 02 292 74 50 | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Prejšnji članekVlaknocementne fasadne obloge: HardiePanel® in HardiePlank®
Naslednji članekAlfa Romeo napovedal električni SUV, ki bo zamenjal Stelvio
logo Satler
info@okna-satler.si|02 292 74 50 | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.