Kaj vse lahko pričakujete od sodobnega stavbnega pohištva?

0

Sodobni izzivi glede energetske učinkovitosti, toplotne in zvočne izolativnosti, varnosti in trajnosti so povzročili nesluten razvoj na tem področju stavbnega pohištva.

Okna in vrata prestavljajo pri gradnji enega od pomembnih vidikov, ki s tehnološkim razvojem na področju stavbnega pohištva pridobiva in predstavlja visoko dodano vrednost vsakemu objektu.

Bivanju v stavbah dodajo nujno funkcionalno in vedno bolj tudi estetsko vrednost. Tradicionalnemu materialu lesu, sta se pridružila novejša plastika in aluminij. Na osnovi teh so se tehnološko razvile številne kombinacije, les-aluminij, plastika-aluminij …

Sodobni izzivi glede energetske učinkovitosti, toplotne in zvočne izolativnosti, varnosti in trajnosti so povzročili nesluten razvoj na tem področju. Udobje, varnost in energetska učinkovitost so dodane vrednosti bivanju, zato moramo biti okna in vrata trajna, vremensko obstojna, energetsko učinkovita in enostavna za vzdrževanje in nego.

Tehnološko so okna in vrata zasnovana iz osnovnih profilov in polnil, običajno iz steklenih površin. Zasnovana so tako, da zagotavljajo prednosti pri zahtevah, ki jih imajo arhitekti in lastniki domov in objektov, in ustrezajo tudi ekološkim kriterijem. Prav tako omogočajo odlično toplotno in zvočno izolacijo in optimalno protivlomno zaščito.

Skratka, sodobno stavbno pohištvo mora izpolnjevati vse ostrejše tehnološke zahteve tako na področju varnosti, energetske učinkovitosti kot trajnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.