Ogrevanje za lepšo prihodnost

Ekosen
Ekosen nudi brezskrbno ogrevanje vključno z montažo in poprodajnimi storitvami; Foto: Ekosen

Podnebne spremembe narekujejo prehod od fosilnih k obnovljivim virom energije. Z ogrevanjem ustvarimo veliko količino emisij. Z naprednim infrardečim ogrevanjem, ki omogoča izjemno učinkovitost in pametno regulacijo, lahko v kombinaciji z domačo sončno elektrarno dosežemo cilj ničelne neto porabe in že zdaj poskrbimo za lepši svet prihodnosti.

Napreden sistem infrardečega ogrevanja je široko dostopen in uporablja preizkušeno tehnologijo, ki zanesljivo deluje.

ekosen
IRSun WIFI regulator je slovenski proizvod podjetja Ekosen in je posebej prilagojen za IR ogrevanje; Foto: Ekosen

Zaupajte strokovnjakom za infrardeče ogrevanje 

Na trgu obstajajo infrardeči paneli različnih kakovosti. Za učinkovito in dolgoročno brezskrbno ogrevanje se obrnimo na izkušene strokovnjake. Ti nam bodo svetovali in nas prijazno vodili skozi celoten postopek izbire ogrevalnega sistema našega doma. Ekosenovi paneli Sunlife so plod inovativnega razvoja in sodelovanja s priznanimi strokovnjaki. So lepo oblikovani, narejeni iz vrhunskih materialov in s sodobno tehnologijo. Imajo dolgo garancijo in življenjsko dobo nad 35 let. Izdelujejo jih v neposredni bližini, na Hrvaškem, kar omogoča nenehne izboljšave, visoko stopnjo nadzora in okoljsko učinkovitost.

ekosen
IR panel Tag z držalom za brisače; Foto: Ekosen

“Pri izdelavi infrardečih panelov smo pozorni na minimalno porabo energije in minimalno količino odpadkov. Poti do naših uporabnikov so kratke in ustvarijo minimalno izpustov,” izpostavi direktor in ustanovitelj podjetja Ekosen Aleš Babič.

Med prednostmi ogrevalnega sistema Ekosen je poleg vrhunskih panelov in strokovnih storitev tudi edinstvena regulacija. Razvili so poseben regulator IR Sun WiFi, ki zagotavlja najbolj optimalno in udobno ogrevanje, z mobilno aplikacijo pa ga lahko upravljamo na daljavo. Uporabniki tako vsak trenutek točno vedo, koliko električne energije porabijo, in lahko natančno načrtujejo izdatke ogrevanja v prihodnje.

Infrardeče ogrevanje in sončne celice so idealna kombinacija

Infrardeče ogrevanje skoraj celotno energijo, ki jo porabi za delovanje, pretvori v prijetno toploto prostora. Toplota je enakomerno razporejena in ustvarja visok občutek ugodja, poraba pa je veliko manjša kot pri drugih načinih ogrevanja. Z naprednim regulatorjem bomo učinkovitost še povečali, še več pa bomo za trajnost svojega doma storili z namestitvijo sončnih celic. Sončne celice bodo infrardeče ogrevanje oskrbovale z zeleno električno energijo, mi pa bomo s tem pomembno prispevali k zmanjšanju škodljivih emisij v okolje.

Za vas med 10. in 20. februarjem organizirajo dneve odprtih vrat pri uporabnikih ogrevalnih sistemov Ekosen po Sloveniji. Ogledali si boste lahko umestitev panelov po prostorih, se pogovorili z uporabniki o njihovih izkušnjah in sami izkusili prijetno alternativo konvencionalnim načinom ogrevanja.

Prijave na: https://ekosen.si/dan-odprtih-vrat-ekosen/

Poiščite lokacijo v svoji bližini, pogovorite se z zadovoljnimi uporabniki in sami občutite prijetno toploto prostorov, ogrevanih z infrardečim sistemom Ekosen.

Ekosen lahko tudi letos obiščete na Sejmu Dom, Marmorna dvorana B št. 16, ki bo od 22. do 26. marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Ekosenovi strokovnjaki za infrardeče ogrevanje so vam na voljo na telefonski številki 080 30 10.

Obiščete jih lahko:

  • v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), Ptujska cesta 17,
  • v Mengšu (pri Ljubljani), Gorenjska cesta 19,
  • v Kopru, Piranska 2.

Več informacij in prijave za izmero: www.ekosen.si

ekosen
Samooskrbni blok v Radencih ogrevajo z IR paneli Ekosen; Foto: Ekosen

 

info@ekosen.si | 080 30 10 | Spletna stran

Podjetje Ekosen je vodilno na področju IR-ogrevanja. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Prejšnji članekTorta pistacija malina: kako jo pripraviti?
Naslednji članekS čiščenjem svetilke boste prihranili denar, zdržala bo dlje in bo bolje svetila
info@ekosen.si | 080 30 10 | Spletna stran

Podjetje Ekosen je vodilno na področju IR-ogrevanja. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.