Odličen način za shranjevanje koles čez zimo

Stojalo za kolesa
Stojalo za kolesa

Shranjevanje koles v zimskih mesecih lahko nudi številne prednosti, saj imamo radi svoja kolesa in jih želimo uporabljati tudi po koncu zime. Zavedamo se, da je potrebno njihove sestavne dele zaščititi pred težkimi vremenskimi razmerami. Zakaj je pomembno shranjevati kolesa čez zimo in kako lahko to naredimo?

5 razlogov za shranjevanje koles čez zimo

  • Zaščita pred zimskim vremenom: Shranjevanje koles v zaprtih prostorih pozimi jih ščiti pred snegom, ledom, dežjem in nizkimi temperaturami. Izpostavljenost tem elementom lahko povzroči rjo, korozijo in poškodbe različnih komponent kolesa, kot so okvir, pogonski sklop in zavore.
  • Podaljšana življenjska doba: Shranjevanje vaših koles v suhem in nadzorovanem okolju lahko podaljša njihovo življenjsko dobo. Če jih zaščitite pred mrazom in mokroto, zmanjšate obrabo, ki se lahko nabere v zimskih mesecih, in ohranite splošno kakovost kolesa.
  • Zmanjšani stroški vzdrževanja: Shranjevanje koles pozimi zmanjša potrebo po pogostem vzdrževanju in popravilih. Kolesa, ki so izpostavljena zimskemu vremenu, lahko zahtevajo več vzdrževanja in zamenjave sestavnih delov zaradi večje obrabe in poškodb zaradi soli in vlage.
  • Preprečevanje zmrzovanja: Izjemno nizke temperature lahko povzročijo, da maziva zmrznejo in postanejo manj učinkovita, kar vodi do zmanjšane učinkovitosti. Shranjevanje koles v zaprtih prostorih preprečuje zmrzovanje maziv in zagotavlja, da je vaše kolo pripravljeno na akcijo, ko pride pomlad.
  • Priročnost in pripravljenost: Shranjevanje vaših koles pozimi zagotavlja, da so čista, suha in pripravljena za uporabo, takoj ko se vrne toplejše vreme. Ne bo vam treba porabiti časa za njihovo čiščenje in servisiranje, ko boste nestrpni, da se vrnete na cesto ali stezo.

Na splošno je shranjevanje koles pozimi proaktiven korak za ohranjanje njihovega stanja, podaljšanje njihove življenjske dobe in prihranek pri stroških vzdrževanja. Zagotavlja, da so kolesa v dobrem delovnem stanju in pripravljena na vaše podvige, ko pride pomlad. In kako to storiti?

Fat bike winter tire with spikes close-up shallow depth of field.
Foto: Anna_Anikina iz iStock

Stojalo za kolesa

Stojalo za kolesa je inovativna in pametna rešitev za hrambo. Stojalo LEONARDO je zložjivo in tako še posebej primerno za ozke in manjše prostore. Stojalo je, zahvaljujoč njegovemu robustnemu dizajnu, primerno za večino modelov koles, uporabljate ga lahko za velika in mala kolesa. Na zid ga lahko montirate visoko ali nizko, odvisno kaj odgovarja prostoru. Stojalo za kolesa LEONARDO zaradi montaže na zid tudi olajša čiščenje tal.

Najdete ga na spletni strani kataloška-prodaja, ki nam je ponovno priskočila na pomoč. V pripravi na zimo (ali kateri koli drugi letni čas) preverite njihovo široko ponudbo, pri čemer smo prepričani, da boste našli veliko zanimivega in praktičnega.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

info@prosigma.si | Spletna stran

SEO urednik

Prejšnji članekAlfa Romeo napovedal električni SUV, ki bo zamenjal Stelvio
Naslednji članek10 razlogov, ki govorijo v prid zimskemu vrtu
Logotip
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic
info@prosigma.si | Spletna stran

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.