Namizne pregrade so zagotovilo za dobro delovno in izobraževalno okolje

Restaurant customers have a seat with table shield partition for social distancing to reduce infection of coronavirus covid-19 pandemic. Restaurant new normal lifestyle.
Photo by vichie81 on iStock

V zadnjih letih smo se naučili, kako pomembno je imeti mir pri učenju in razmišljanju. Odrasli imajo delo in druge naloge, otroci pa šolske obveznosti. Pri tem je zelo pomembno, da ima vsak na voljo svoj prostor, kar pa je nekaj, česar nimajo na razpolago vsa gospodinjstva. Kako se torej izogniti motečim dejavnikom, ki nastanejo ob skupnem prostoru opravljanja nalog?

Namizne pregrade ustvarjajo mir in zasebnost

Imeti lastno mizo ali celo prostor za učenje je postalo pravi luksuz. Slednje smo spoznali v zadnjih nekaj letih, ko sta se tako delo kot šola v veliki meri preselila v domače okolje. In tu je nastalo kar nekaj težav, saj je bilo število motečih dejavnikov nešteto. K sreči obstaja rešitev tudi za to – imenuje se namizna pregrada.

Glavna naloga namiznih pregrad je ustvarjanje zasebnega prostora in absorpcija zvoka. Oblikovane so za optimalno kreiranje zasebnosti na delovnem prostoru v velikih pisarnah. Pri uporabi namiznih pregrad dobite dobro zaščito pred hrupom v ozadju, kakor tudi neko stopnjo zasebnosti, ne da bi bili pri tem popolnoma izolirani od okolice.

Prostostoječa namizna pregrada
Prostostoječa namizna pregrada

Prostostoječe namizne pregrade ali predelne stene?

Prostostoječe namizne pregrade krasi tanek in neuničljiv dizajn, ki prinaša zasebnost in manjši hrup v prostoru. Izdelane so iz materiala, ki ga je mogoče reciklirati, obenem pa so na voljo v številnih barvah. So odlična rešitev za fleksibilno delitev delovnega mesta.

Namizne predelne stene so daleč najbolj zmogljiv pripomoček pri deljenju miz in ustvarjanju tihe zasebnosti. Na izbiro so namizne pregrade, ki so izdelane iz močnega lesenega okvirja, polnjenega s kameno volno, ki vpija zvok, in prekrite s tkanino. Montirajo se neposredno na namizje, kar pomeni raznolikost njihove uporabe, kar je še ena izmed prednosti. Druga možnost pa so visoko zmogljive namizne pregrade, ki so polnjene z A klasificiranim, zvočno absorbirajočim 100 % PET materialom. Te moderne, elegantne in ekskluzivne namizne pregrade so oblikovane za optimalno absorbcijo zvoka. Idealne so za učinkovito kreiranje zasebnosti na delovnem prostoru v velikih prostorih.

Namizne pregrade
Namizne pregrade

Kako do namiznih pregrad?

Vedno se vprašamo še, kje lahko dobimo najbolj kakovostne namizne pregrade, ki so obenem tudi najbolj raznolike na tržišču. In kje to lahko preverimo? Kataloška prodaja ponuja širok nabor namiznih pregrad in predelnih sten, ki vam lahko izboljšajo in olajšajo delovni in učni proces.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekČrna streha: elegantna, klasična in odporna proti neurjem
Naslednji članekUredite okolico svojega doma z okolju prijaznimi talnimi rešetkami Ecoraster!
Logotip
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.