Na 25. SOF-u se obeta zanimiv program

Priprave na letošnji jubilejni 25. Slovenski oglaševalski festival (SOF) so v polnem zagonu. Festival se bo odvil v znamenju dobrih zgodb, tako s strani tekmovalnih del kot govorcev. Prihajajo vrhunski predavatelji iz Slovenije in tujine, ki bodo poskrbeli za zanimiv dvodnevni program največjega dogodka slovenske  komunikacijske stroke. Med njimi so Richard Barnett, Rok Predin, Branimir Brkljač, Anže Jereb, Raphael Stix, Slavimir Stojanović, Patrick Kampmann in številni drugi.

25. SOF se začenja v četrtek, 7. aprila, ko bo na sporedu pregled oglaševalske letine. Predstavljeni bodo oglasi, ki so se najbolje prilagodili svojemu naravnemu okolju in v njem zaživeli ter preživeli. Pregled pripravljata Luka Bajs iz Greya in Peter Zabret iz Pristopa. Branimir Brkljač se bo osredotočil na pripovedovanje zgodb, pri čemer bo izhajal iz svojih številnih uspešnih zgodb. Na govorniškem dvoboju se bosta soočila dva slovenska kreativca, ki ustvarjata v tujini, to sta Vesna Koselj, freelance tekstopiska in kreativna direktorica, ter Anže Jereb, izvršni kreativni direktor v BBDO Ukrajina in član uprave ADC*UA. Rok Predin in Richard Barnett iz večkrat nagrajene londonske produkcijske hiše Trunk Animation bosta predstavila zgodbe svojih najodmevnejših projektov, ki ponujajo različne pristope k realizaciji komercialnih naročil. Manjkale ne bodo niti okrogle mize, delavnice in druga zanimiva predavanja.

 

Tudi drugi dan festivala, 8. april, prinaša pester program. Raphael Stix, izvršni direktor podjetij Integer in Global Shopper pripravlja kratek sprehod po hodnikih nakupovalnega marketinga. Patrick Kampmann, soustanovitelj in partner agencije Volontaire bo odgovoril na vprašanje: Kako oglaševati brez oglaševanja? Udeleženci bodo spoznali tudi 10 zelo osebnih zgodb, ki so oblikovale življenje, osebnost in poklicno kariero grafičnega oblikovalca in vizualnega umetnika Slavimirja Stojanovića.Obiskovalce 25. SOF-a čakajo še zanimive druge vsebine in predavatelji, ki jih ne bodo pustili ravnodušne.

 

25. SOF se bo 7. in 8. aprila odvil v znamenju dobrih zgodb, dobrih vsebin in dobrih govorcev.

 

Preliminarni program 25. SOF-a je dostopen na povezavi: https://sof.si/preliminarni-programski-urnik/.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.