Marlesov dan odprtih vrat – prostoren in izjemno varčen dom za sodobno družino

Slika hiše
Foto: on Marles

V soboto, 25. februarja 2023, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 15.00 uro vabimo na obisk in ogled hiše VITA PRO, ki stoji v Tržiču na Gorenjskem. To Marlesovo lepotico z dvokapno streho odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen, a hkrati prostoren tloris ter visoka energetska učinkovitost.

Hiša VITA PRO je grajena v standardu pasivne oziroma skoraj nič-energijske hiše, z vgrajenim sistemom centralnega prezračevanja pa je naročnik prejel tudi nepovratna finančna sredstva s strani Eko sklada. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo zdravo ter nadvse ugodno bivalno klimo.
Odlika arhitekturne zasnove je nadstropni objekt, ki ima  v pritličju 2,70 m stojne višine ter polno nadstropje s stojno višino 2,5 metra. Želja po preprosti, tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do zelo prostornega doma za sodobno družino. Hiša je bila zgrajena na ključ.

Do nasvetov iz prve roke

Osebna izkušnja bivalnega ugodja je v našem poslovanju na prvem mestu. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo podali podrobnejšo predstavitev gradnje skoraj nič-energijskih hišna ključ; predstavili bodo trajnostne materiale, uporabljene pri gradnji, in bodo na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju ter nasveti glede financiranja in pridobitve nepovratnih sredstev.

Stanovanjska hiša
Foto: on Marles

Spoznajte Marlesov izbor najboljših

Marles je že desetletja sinonim razvoja montažnih gradenj v Sloveniji. Bili smo med prvimi, ki smo postavili temelje montažnim gradnjam in trajnostnemu vidiku kakovostnega, sodobnega bivanja. Zato lahko v naših hišah dihate s polnimi pljuči! Izbiramo le kakovostne naravne materiale, ki so prijazni do vas in do okolja.
S kreativnimi arhitekturnimi rešitvami poskrbimo za nadstandardno izkušnjo bivanja, udobje in zadovoljstvo lastnikov. V želji, da vam omogočimo cenovno dostopne pa vendar dovršene objekte, smo oblikovali program oziroma posebno ponudbo »Best choice«, v katerega smo vključili tri sodobno oblikovane in tehnološko dovršene hiše: Bonus, Vita in Vita Pro. V okviru te akcije vam bomo v začetnih mesecih letošnjega leta tudi v živo predstavili vse tri hiše in tokrat vas vabimo na ogled hiše VITA PRO!

Hiša, ki sledi viziji najvišje kakovosti trajnostne gradnje

Vaš sanjski dom ustvarjamo skupaj! Da bo izkušnja gradnje vašega doma čim bolj prijetna, vas bomo spremljali na vseh korakih procesa gradnje. Poskrbeli bomo za lažje odločitve in edinstvene načine financiranja, ki vas bodo še hitreje pripeljali do doma. Kot največji in najstarejši slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov danes vso svojo pozornost usmerjamo v funkcionalne arhitekturne rešitve in implementacijo najvišjih standardov gradnje. Hiša VITA PRO, ki je naročnikom prinesla tudi nepovratna finančna sredstva s strani Eko sklada, je odličen primer Marlesove že pregovorne odličnosti, s katero postavljamo neto nič-energijske objekte.

Dnevna soba in jedilnica
Foto: on Marles

Priložnost, da spoznate, zakaj veljamo za najbolj zanesljive in kredibilne partnerje

Dan odprtih vrat bo tudi priložnost, da se v živo prepričate o razlogih, da smo na našo polico certifikatov pravkar postavili novo priznanje odličnosti poslovanja:

Platinasto bonitetno odličnost za leto 2022!

Pridobijo jo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA več let zapored in predstavljajo najbolj zanesljiv in kredibilen poslovni subjekt. Ta certifikat, ki temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja, je mednarodno priznan in razpoznaven. Ponosni smo, da smo med njimi!

Prijava na dogodek

Naprošamo vas, da nam svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 24. februarja, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com.

Vabljeni v našo družbo!

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Prejšnji članekPrepovedali bodo vozila na bencin in dizel, naša evropska poslanka kritična: EU potiskajo v propad
Naslednji članekKako barve vplivajo na naše počutje v domu
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.