Kakovostna in energetsko varčna okna in vrata iz nepremagljive ponudbe pri MIK Celje

Z novim obrazom blagovne znamke MIK Celje, Anžetom Kopitarjem, so za vse, ki ste zainteresirani za stavbno pohištvo MIK Celje in lokalni prezračevalni sistem MIKrovent, pri MIK Celje pripravili NEPREMAGLJIVO PONUDBO, ki bo za vas na voljo v vseh njihovih prodajnih salonih po Sloveniji od 18.1. 2018 dalje.

Ob nakupu stavbnega pohištva med 18. 1. in 17. 4. 2018 so za vas pripravili širok in pester nabor različnih ugodnosti, za katere verjamejo, da vas bodo poleg zagotovljene kvalitete in visoko-tehnoloških varčnih in varnih rešitev stavbnega pohištva, navdušile in vas prepričale, da je za vas edina, prava in nepremagljiva izbira MIK Celje.

 

Vabljeni v njihove salone, da si ob strokovnem posvetu z njihovimi prodajnimi svetovalci, sestavite svojo nepremagljivo ponudbo in si zagotovite za vas najboljša okna, vrata in lokalni prezračevalni sistem MIKrovent, ki bodo v vašem domu poskrbeli za racionalne izkoristke energije in ogrevanja, varovali vaš dom pred vremenskimi vplivi in mu nudili največjo možno varnost in poskrbeli za občutno nižje stroške ogrevanja in vzdrževanja ter za nepremagljiv estetski izgled vašega novega ali prenovljenega doma.

 

Obiščite njihove salone po vsej Sloveniji in si zagotovite nepremagljivo ponudbo, vašemu bivanju in domu pa dodajte novo dimenzijo visoko kakovostnih rešitev vgradnje stavbnega pohištva ter izboljšajte kakovost vašega bivanja in optimizirajte svoje življenjske stroške in položnice, ki jih vsak mesec zahteva vaš dom.

Dragi kupci in vsi zainteresirani za MIKovo stavbno pohištvo. MIK Celje je tu za vas. Prve informacije in rezervacijo termina z vašim osebnim prodajnim svetovalcem si lahko zagotovite na telefonski številki 080 12 24.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.