Kako s toplotno izolacijo privarčevati z energijo!

V gospodinjstvih kar 30 odstotkov vse energije porabimo za ogrevanje. Emisije, ki se pri tem sproščajo, so zelo škodljive za okolje, pa tudi zaloge nafte, plina ali premoga ne bodo večne. V hišah lahko z dobro toplotno izolacijo poskrbimo za precej bolj gospodarno porabo energije. Eden izmed pogostejših materialov, ki se uporabljajo za izolacijo, je steklena mineralna volna. Poleg tega, da zadržuje toploto, služi tudi kot požarna zaščita in zvočna izolacija.

Toplotna izolacija iz steklene mineralne volne URSA GLASSWOOL je optimalna rešitev za zagotavljanje ugodne bivalne klime v zgradbah. Elastična steklena vlakna, prepletena v izolacijski filc ali ploščo, zagotavljajo optimalno kombinacijo toplotne in zvočne zaščite. Steklena mineralna volna URSA GLASSWOOL je po evropski klasifikaciji negorljiva, razreda A. Vgradnja je enostavna in hitra.

URSA kot vodilna proizvajalka izolacij iz steklene mineralne volne v Sloveniji, je zahvaljujoč nenehnem napredku v proizvodnem procesu izboljšala toplotno izolativnost (λ – vrednost) svojih proizvodov. Tako vam bodo po novem izdelki iz dveh standardnih skupin izolacije URSA GLASSWOOL na voljo z nižjo, izboljšano toplotno prevodnostjo. Torej, več vrednosti za vaš denar!

Za vse obiskovalce sejma Dom v Ljubljani je URSA Slovenija d.o.o. pripravila sejemsko nagradno igro. Pravilno izpolnite vprašalnik na zadnji strani letaka, oddajte ga na razstavnem prostoru podjetja URSA in sodelujte v žrebu za privlačne nagrade! Obiščite nas v dvorani D med 11. in 16. 3. 2014.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.