Kako (in koliko) lahko prihranite pri najemu storitve?

Seveda! Pri tem velja: več ponudb, več izbire! Prihranimo lahko z menjavo oken, s predelavo avta na plin, prav tako pa lahko precej prihranimo tudi pri izbiri keramičarja, slikopleskarja ali računovodstva (če vodimo podjetje) in še bi lahko naštevali. Pri tem lahko veliko prihranimo, če za to pridobimo čim več ponudb, ki jih lahko primerjamo. Strokovnjaki celo pravijo, da je najbolj optimalno imeti pri sebi vsaj 4 različne ponudbe, saj da naši možgani štejejo takole: 1, 2, 3, 4, mnogo (preveč).


In kako bi si poleg denarja prihranili tudi ogromno časa, ki ga porabimo za pridobivanje vseh teh ponudb? Zares enostaven način nam omogoča spletna platforma Omisli.si, kjer v manj kot minuti vnesete svoje želje glede storitve, nato pa prejmete konkurenčne ponudbe ponudnikov na e-mail.


Pa še konkretno poglejmo nekaj primerov:

Preveč zapravite za ogrevanje prostorov, ker so vaša okna dotrajana, prav tako bi radi obnovili tla in stene? Ponudbe, ki vam lahko rešijo težave, lahko dobite na Omisli.si/okna, na Omisli.si/keramicarja in Omisli.si/slikopleskarja.


Za bencin porabite občutno preveč? Razmišljate o vgradnji avtoplina? Povprašajte za ceno predelave na Omisli.si/avtoplin in se vozite ceneje! Če pa razmišljate o prodaji vozila pa pojdite na Omisli.si/odkup-vozil.


Prihranki v podjetju? Računovodstvo prihrani veliko, tudi sive lase 🙂 Najdete ga lahko na Omisli.si/racunovodstvo. Prav tako lahko podjetje optimizira svoje stroške z dobro izbiro katerega od ponudnikov naslednjih storitev: programiranje, pisanje besedil, tisk ,oblikovanje, oglaševanje, prevajanje, prevoz blaga.


Ogromno pa lahko prihranimo tudi pri organizaciji porok, rojstnodnevnih zabav in ostalih veselih dogodkov. Pri tem poiščemo najboljšega fotografa, glasbenika, morda celo najamemo prostor in catering, otrokom pa priskrbimo animacijo.


Kakorkoli se odločite, veliko sreče pri bodočih projektih!

>> Ste ponudnik katere od zgornjih storitev in želite več posla? Omisli.si vam na pladnju dostavi preverjene stranke za mala podjetja. Za vas je prvi sklenjen posel brezplačen! Brezplačno se vpišite tukaj.


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.