Izdelaj si avtomatsko dovajanje pelet v peč

Ali ste vedeli, da lahko s sistemi za shranjevanje in avtomatično dovajanje lesenih pelet v vašo peč prihranite na času? Zalogovnik lahko sprejme večjo količino peletov in vam prihrani pogosto polnjenje peletne peči. Sistem deluje povsem avtomatsko in avtonomno. S sistemom PELLBOX boste prihranili na denarju, saj si ga lahko sestavite kar sami in vam ni potrebno plačevati dragih montaž raznih zalogovnikov.

Podjetje Valtis ogrevanje je pripravilo sistem za enostavno shranjevanje in avtomatično dovajanje lesenih pelet Pellbox, ki jih lahko uporabite tako na kotlih Waltis, kot tudi pri vseh preostalih proizvajalcih kotlov. Vgradite jih lahko kar sami.

 

Sistem za shranjevanje in avtomatsko dovajanje lesenih pelet Pellbox je zalogovnik, ki je izdelan po principu »naredi si sam«. Zahvaljujoč enostavni sestavi in priloženim navodilom, lahko celoten sistem brez težav sestavi prav vsak. Sistem dobite v paketu, ki vsebuje vse potrebne komponente, za celotno sestavo sistema. S preprostimi priloženimi navodili »do it your self«, ki vas bodo vodila skozi vse korake, od samega začetka do popolne vzpostavitve delovanja sistema, boste hitro in enostavno sami namestili vaš nov zalogovnik.

 

V zalogovnike večine peči lahko shranite le eno ali dve 15 kilogramski vreči peletov, kar zadostuje za dnevno porabo. Z zalogovniki si boste prihranili čas in denar, saj vam ne bo treba skrbeti vsak dan za dodajanje pelet v peč. Tako boste poskrbeli za neprekinjeno delovanje vašega sistema.

 

Podjetje Valtis ogrevanje, d. o. o. vas vabi, da si prvič tudi v živo ogledate »do it your self« sisteme Pellbox na Sejmu DOM 2014, ki bo potekal 11. do 16. marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Lahko pa jih že sedaj kontaktirate na 02 460 08 00 ali preko e-maila na info@valtis.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.