Imejte svoj dom na vaši dlani

Eden vodilnih ponudnikov brezžične tehnologije za elektronsko upravljanje doma NETIChome ima prenovljeno internetno stran.

NETIChome brezžični sistemi so namenjeni elektronskemu upravljanju vašega doma. S pomočjo njihovih naprav lahko na daljavo upravljate svoj dom (si nastavite klimatsko napravo, avtomatizirate bazen, nadzirate garažna vrata ali vodni sistem brizgalk za vašo zelenico).

NETIChome sistemi so primerni tako za manjša kot večja stanovanja in hiše, saj njihovi sistemi uporabljajo brezžično tehnologijo za komunikacijo med napravami. Naprave, ki podpirajo brezžično tehnologijo lahko komunicirajo med seboj, zato ni potrebno, da so vse naprave v dosegu NETIC glavne naprave. Naprava, ki je baterijsko napajana, ne posredujejo ukazov iz glavne naprave drugim napravam, saj bi si s tem znatno zmanjšala življenjsko dobo baterije. Signal z ukazi zato posredujejo le naprave, ki so priključene v električno omrežje. Če želite povečati domet brezžičnega omrežja ali število povezanih naprav, pa lahko vedno dodate dodatne nove matične enote, ki omogočajo, da lahko sistem uporabite na skoraj vsaki lokaciji.

 

Na prenovljeni internetni strani NETIChome boste našli številne zanimive prispevke o tem kako si lahko avtomatizirate bazen, nadzirate garažna vrata, naredite hišo prijetno hladno in na daljavo nadzorujete vodni sistem brizgalk na vrtu.

 

V okviru avtomatizacije bazena vam NETIChome sistem ponuja elektronsko razsvetljavo, avtomatsko pokrivanje bazena, nadzor puščanja bazena ter boljšo varnost in zaščito. Več o tematiki si lahko preberete na sledeči povezavi.

Če imate avtomatska garažna vrata, lahko s pomočjo pametnega telefona in s NETIChome sistemom odpirate in zapirate garažna vrata brez potrebe po daljinskem upravljavcu. Več na temo na sledeči povezavi.

S pomočjo NETIChome sistema lahko naredite vašo hišo prijetno hladno. Na njihovi internetni strani si lahko preberete kako s pomočjo sistema spustite hladen in svež zrak v stanovanje, kako nadzorujete senčila, ventilatorje in klimatsko napravo.

Na koncu pa se lahko pozanimate tudi kako s pomočjo NETIChome sistema nastaviti avtomatske brizgalke za vašo zelenico, ki bodo poskrbele da bo vaš vrt vedno primerno vlažen in da bo vaš vrt v najboljšem stanju. Več si lahko preberete na naslednji povezavi.

 

Če vas zanimajo brezžični sistemi za daljinsko upravljanje vašega doma, potem ne odlašajte in obiščite internetno stran NETIChome še danes.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.