Gradnja z lesom

Lesena gradnja počasi a vztrajno dviga zavest investitorjev, da je odlična izbira, ne samo pri stanovanjski gradnji enodružinskih hiš, temveč tudi pri gradnji večjih objektov, v katere spadajo razni poslovni, proizvodnji, gospodarski, skladiščni, športni, vzgojno-varstveni in turistični objekti. Leseni objekti nudijo uporabnikom zdravo bivalno ali delovno okolje, saj les znanstveno dokazano na okolico deluje pomirjajoče in sproščujoče.

Z uporabo lepljenega lesa na večjih objektih, enostavno rešujemo dolge razpone, obenem pa z večjimi prerezi lepljenih nosilcev dosežemo zelo dobro ognjevarnost, brez dodatne zaščite lesa. Tako leseni nosilci lahko ostanejo kot viden element strešne, stropne ali stenske konstrukcije, kar prostoru daje toplino in privlačen izgled.

LESENE SKELETNE IN MASIVNE STANOVANJSKE HIŠE


Zakaj so vedno bolj priljubljene?

Lesene hiše ponujajo prijazno bivalno okolje, so ekološko sprejemljive, omogočajo različne arhitekturne zamisli, zagotavljajo odlično toplotno izolacijo in so potresno varne.

 

Okolju prijazne rešitve

Za samo gradnjo uporabljamo ekološko razgradljive materiale – naravne materiale na osnovi lesa. Naši objekti so nepotratni in zaradi manjše porabe za ogrevanje ne škodujejo povečanju co2, saj ga les ne oddaja v okolje, temveč ga shranjuje. Ponujamo sisteme, ki so okolju neškodljivi med samo gradnjo – celotni objekti in material.

 

Zakaj sodelovati s podjetjem Ci produkt d.o.o. ?

Ci produkt d.o.o. je družinsko podjetje s tradicijo lesene gradnje, ki ponuja celostne rešitve na ključ. Strankam svetujemo na podlagi pridobljenih izkušenj, se prilagodimo njenim željam in se držimo dogovorjenih rokov. Na prvem mestu nam je kvaliteta izdelka in posledično zadovoljstvo stranke. Z veseljem pomagamo tudi Vam.

 

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.