FEYDOM – podjetje, ki spreminja svet klasičnih sedežnih garnitur

Podjetje FEYDOM se je v dvanajstletnem delovanju razvilo v enega izmed mednarodno priznanih ponudnikov sedežnih garnitur, kar kažejo številne mednarodne nagrade za dizajn in inovacijo. Koncept podjetja temelji na modularnosti, čistih linijah, večstranskosti in seveda cenovni dostopnosti. Od leta 2014 naprej si je garniture FEYDOM mogoče ogledati tudi v Sloveniji – v razstavnem salonu na Tavčarjevi 1, Ljubljana.

Kaj odlikuje sedežne garniture FEYDOM? 

  • Praktičnost –  hitri in enostavni premiki
  • Multifunkcionalnost –  sestavljive sedežne garniture
  • Čistoča – snemljive pralne prevleke
  • Izbira – kombinacija barv in tkanin po vaših željah
  • Kvaliteta – posnemanje zgradbe ležišča
  • Dodana vrednost –  shranjevalni prostori

 

Vsaka garnitura FEYDOM je sestavljena tako, da se z uporabo le nekaj preprostih gibov sestavi iz na pogled klasične garniture v ležišče oziroma razstavi na več manjših samostojnih sedalnih delov. Le-te spreminjajoče se postavitve so tako rešitev za marsikateri izziv prostorne stiske manjših stanovanj ali zapolnjenje večjih. Podjetje FEYDOM ima v svoji ponudbi 9 sedežnih garnitur. Od klasičnih modelov GEMINI, zelo sestavljivega modela BonBon2, multifunkcionalnega enoseda Q6, vsestranskega modela CHOICE, asimetričnega modela MATACAO, sanjskega troseda CLOUD in nekoliko višjega modela CUBAN.

 

Model BB2, ki si ga lahko ogledate spodaj v predstavitvenem videu je eden izmed najbolj prodajanih modelov in je sestavljen iz štirih glavnih elementov. Sedalni A element je dvosed, počivalnik ali ležišče, ki je primerno za vsakodnevno spanje. Element B predstavlja naslonska blazina. Element C je tabure, ki se vkomponira v zadnji naslon dvoseda, del D pa prevzame vlogo stranskega naslona in shanjevalnika. Na podlagi večinskih potreb naših strank, smo ustvarili tri predpripravljene sete:

 

Ker pa je vsak prostor unikaten, je izbor kombinacije elementov seveda povsem vaš.

 

Za lažjo prostorsko, vizualno in denarno predstavo so za vas razvili inovativno aplikacijo, kjer si lahko sami skreirate vse možne sedežne sestave za vaš prostor. Povezavo do aplikacije in dodatnih informacij najdete na njihovi spletni strani http://feydom.com.

 

CREATED BY DESIGNERS FOR THE DESIGNER IN ALL OF US

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.