Eleganten dizajn in preprosta vgradnja

geberit olona
prha geberit olona
Pršna plošča Geberit Olona je na voljo v več dimenzijah in je idealna tako za manjše kot tudi za večje kopalnice v zasebnih domovih in hotelih.

Talna pršna plošča Geberit Olona

Breznivojski pršni prostori so običajni v modernih stanovanjih, stanovanjih za gibalno ovirane osebe in še posebej  v hotelih. Zato je talna pršna plošča Olona primerna prav za vse.

Pršna plošča Geberit Olona izstopa zaradi enostavnega načina vgradnje, minimalističnega dizajna in ugodnega razmerja med ceno in kakovostjo. Plošča je izdelana iz kamene smole. Lahko se vgradi v nivoju tal, zaradi nogic oz. inštalacijskega seta je vgradnja enostavna, varna in zanesljiva.  Tanek svetleče kromirani obroč, s katerim je obrobljen pokrov odtoka, še poudarja vtis lebdenja v zraku in dodaja piko na i izgledu plošče.

Pokrov je kompatibilen z Geberitovimi odtoki za prhe premera 90 mm. Pomembno je tudi dejstvo, da je vzdrževanje zelo enostavno.

Inovativen način vgradnje

Glede na velikost pršne plošče se ta podpre s tremi ali štirimi pari nogic, ki se brez uporabe orodja vpnejo v podporne tračnice.

namestitev talne pršne plošče
Za nameščanje nogic je potrebnih le nekaj preprostih korakov.

Te pa se na spodnjo stran plošče pritrdijo z dvostranskim lepilnim trakom. Tak sistem je idealen za neravne površine, ker so nogice po višini brezstopenjsko nastavljive. Olona je tovarniško opremljena tudi s tesnilno folijo in se jo zato lahko kakovostno ter trajno tesno spoji s kompozitnimi hidroizolacijskimi materiali in premazi.

 

namestitev talne pršne plošče

Različne dimenzije za različne kopalnice

Geberit Olona sodi v srednji cenovni razred in je z naborom dvajsetih različnih dimenzij primerna za praktično vsako kopalnico. Glede na gradbeno situacijo se lahko uporabi sifone z vodnim stolpcem standardne višine 50 mm, pri nižjih višinah talnih oblog pa tiste s 30 mm. Pršna plošča je na voljo v štirih kvadratnih oblikah s stranicami 80, 90, 100 ali 120 cm in šestnajstimi pravokotnimi, širin med 75 in 100 cm ter dolžin med 90 in 180 cm.

info.si@geberit.com | 01 586 22 00 | Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Prejšnji članekKako najhitreje očistiti žaluzije
Naslednji članekSkoraj 80 % Slovencev zadovoljnih s stanovanji. Kaj pa ostali?
logo geberit
info.si@geberit.com|01 586 22 00| Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.