Ekosen: IR ogrevanje SUNLIFE

Ekosen vam nudi najugodnejše in najkvalitetnejše grelne IR panele v Sloveniji z najdaljšo garancijo v Evropi. Znižajte stroške ogrevanja za 60 % z občutno nižjo investicijo. So specializirani za celovite rešitve IR ogrevanja. Nudijo vam največjo izbiro IR panelov za vaš dom, podjetje ali industrijske prostore. Obiščite jih lahko v njihovih salonih v Ljubljani ali Mariboru. Nudijo vam brezplačen ogled ter meritve vaših prostorov in vam po želji pripravijo optimalno ponudbo ter izračunamo vaš letni prihranek.

IR grelni paneli SUNLIFE ONE so primerni za vsak dom; stanovanje hišo, apartma, vikend hišo, pa tudi avtodom in plovila. Zaradi prilagojene dimenzije lahko 700 W panel montiramo tudi v armstrong stropove. Lahko pa jih uporabimo tudi za izdelavo domače savne. Na pogled preprosta rešitev, ki v sebi skriva vrhunsko tehnologijo. Več toplote za manj denarja.


IR paneli SunlifeONE

IR panel SUNLIFE ONE je plod bogatih izkušenj in znanj. Predstavlja vizualno in sistemsko izboljšavo vseh obstoječih IR panelov na trgu, zato lahko zanj svojim strankam nudimo najdaljšo garancijo v Evropi (12 let garancije). IR panel SUNLIFE ONE je strokovno preverjen in ustrezno certificiran produkt ter predstavlja najboljšo rešitev na področju IR ogrevanja, s katero lahko dosežemo maksimalen učinek.

Je tudi najbolje prodajni produkt, saj nudi največ za najboljšo ceno. Odlikujejo ga kakovostni in trpežni materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Sodobna in splošno večna oblika se v prostor lepo integrira – montiramo ga na strop, tako da je neopazen in s tem poskrbimo za najboljši izkoristek toplote. Lahko pa ga kot detajl v prostoru izpostavimo. IR ogrevanje je primerno za osnovno ali dodatno ogrevanje bivalnih in delovnih prostorov.

IR paneli SunlifePRESTIGE

IR grelni paneli SUNLIFE PRESTIGE so namenjeni tistim, ki potrebujejo več kot samo funkcionalnost. Primerni so za modernejše arhitekturne rešitve in sodobna stanovanja ali poslovne prostore. Primerni so le za stensko montažo. Vabljeni v naše predstavitvene poslovne prostore, kjer lahko v živo vidite panel in se prepričate o njegovi kakovosti.

IR paneli SunlifePRO

IR paneli z višjo močjo so namenjeni objektom, ki imajo višje stropove ali večje volumne prostorov, kot so poslovni prostori, hale, delavnice, telovadnice in dvorane. Primerni so tudi za objekte s slabo izolacijo in prostore, ki jih je potrebno hitro ogreti. Uporabni so tudi za terase in balkone. Kot edini ponujamo tudi vodoodporne dolgovalovne grelnike za terase.

IR paneli SunlifeTERRASSE

IR grelni paneli SUNLIFE SUN TH predstavljajo enostavno ter ekonomično rešitev na področju zunanjega ogrevanja. Zaradi svoje povečane moči so primerni tako za odprte kakor tudi polodprte prostore. Uporabljamo jih za gostilniške terase, hotelske vrtove, terase stanovanjskih hiš ter različne cerkvene ter ostale objekte, ki so izpostavljeni nizkim temperaturam. IR paneli predstavljajo idealno alternativo manj privlačnejšim grelcem, ki oddajajo vidno svetlobo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.