Dovršena notranja vrata in zunanje dvižno drsne stene MCA

Preverite ponudbo notranjih vrat in zunanjih dvižno drsnih sten podjetja MCA, ki ima dolgoletno tradicijo in izkušeno ekipo prodajnih svetovalcev, proizvajalcev, inženirjev, montažerjev na področju stavbnega pohištva.

ESTETSKO IN TEHNOLOŠKO DOVRŠENA NOTRANJA VRATA

Notranja vrata so element pohištvene opreme, s katerimi si polepšamo naše bivanjske ali poslovne prostore. Notranja vrata so estetsko in tehnološko dovršena, s pridihom italijanske modernosti in brezčasnosti. V ospredju so čiste linije, brez nepotrebnih dodatkov in minimalistično oblikovana osvetljenost.

V kolekciji MCA IP je mogoče izbirati med 13 modeli notranjih vrat: Calathea, Oxalis, Kentia, Eranthis, Ixia, Nemesia, Akebia, Granluce, Starlet, Starlet, Diva, Vanity, Vanity bugnata, Vanity bell.

DVIŽNO DRSNE STENE – STEKLO OD TAL DO STROPA

Sodobne arhitekturne smernice narekujejo vedno večje steklene površine. Zadnje čase so zelo aktualne izvedbe, pri katerih sega steklo od tal do stropa, brez okvirjev, tako z notranje kot z zunanje strani.

Drsna vrata omogočajo večjo prehodnost, dajejo občutek zračnosti in povezanosti z okolico. Pri drsnih stenah je ključnega pomena mehanizem odpiranja. Pri večjih zasteklitvah se uporablja dvižno-drsni mehanizem, kar pomeni, da drsno krilo dvignemo na koleščke z ležaji ter tako dosežemo tekoče odpiranje oziroma zapiranje. Poznamo pa tudi nagibno-drsni sistem odpiranja, ki ga običajno uporabljamo pri manjših zasteklitvah.

Obrnite se na MCA INŽENIRING, kadar potrebujete celostno rešitev vgradnje oken ali vrat od načrta do izbire materialov (les, PVC, ALU-les, ALU), barv, dobave in montaže. Nudijo vam tudi brezplačno strokovno svetovanje na vašem objektu. Za več informacij jih pokličite na telefonsko številko 041 692114 ali jim pišite na elektronski naslov mca@t-1.si.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekPetrol: Trendi v proizvodnji električne energije
Naslednji članekJavna obravnava Uredbe o spremembah Uredbe o načinu določanja in obračunavanja prispevkov za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz OVE
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.