DNEVI PASIVNIH HIŠ 2022:  Marles postavlja na ogled prvo neto nič-energijsko hišo v Sloveniji!

www.marles.com
Photo by Marles hiše

Podjetje Marles hiše, ki je v svoji 80-letni tradiciji zgradilo že več kot 28.000 hiš, bo tudi letos kot vodilno in pionirsko podjetje na področju razvoja tehnoloških rešitev trajnostne in energetsko varčne gradnje predstavilo novosti, ki sodijo v sam vrh sodobnih bivanjskih konceptov.

V Limbušu, na sedežu podjetja Marles hiše Maribor, bo premierno na ogled DOM24h – pametni dom prihodnosti– prva slovenska neto-nič energijska hiša v Sloveniji.

V Miklavžu na Dravskem polju pa bo predstavljena individualno zasnovana pasivna hiša. Vabljeni v njihovo družbo!

www.marles.com
Photo by Marles hiše
  • Limbuš (ogled v soboto, 12. novembra, od 10. do 14. ure)

Pasivna hiša DOM24h – prva neto nič-energijska hiša v Sloveniji

DOM24h – Hiša, ki meri vaše počutje in se uravnava z vami in okolico.

Sisteme, vgrajene v DOM24h, vam bodo na dogodku predstavili predstavniki podjetja Smartis (predstavitev novodobnih rešitev digitalnega dvojčka), podjetja Fibran (SEISMIC temeljna blazina, sistema za potresno ogrožena območja in zaščite pred plinom radonom), predstavniki podjetja Robotina pa bodo predstavili tehnološke sisteme, ki z namenom najvišje energetske učinkovitosti povezujejo sončno elektrarno, baterijske hranilnike in pametne inštalacije. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi predstavniki izvajalcev stropnega in stenskega hlajenja, ki vam bodo skupaj z Marles strokovnjaki na voljo za vsa vaša vprašanja v zvezi z gradnjo, o konstrukcijskih sistemih, inovacijah na področju tehnologije ter o ogrevanju in prezračevanju pasivnih, visokoučinkovitih in skoraj nič-energijskih hiš.

  • Miklavž na Dravskem polju (ogled v soboto, 12. novembra, od 10. do 14. ure).

Individualno zasnovana pasivna hiša

www.marles.com
Photo by Marles hiše

Arhitekturna zasnova pasivne hiše, ki obsega 145 m2, temelji na povezovanju udobja in prvorazredne funkcionalnosti v usklajeno celoto, ki je podrejena individualnim željam naročnika. Hiša dosega pasivni energijski razred =< 15 kWh/m2a, zato so njeni investitorji za nič-energijsko gradnjo hiše prejeli nepovratna finančna sredstva iz naslova javnega poziva Eko Sklada RS za gradnjo pasivne hiše.

Dnevi pasivnih hiš so namenjeni vsem, ki razmišljajo o gradnji ali prenovi hiše ali tistim, ki jih zanima, kaj je pasivna hiša, kako deluje, kaj lahko od nje pričakujemo in kako je v njej živeti.

::::::::::::::::::::::::

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek je na voljo na spletni strani www.marles.com / in na info@marles.com ali  martina.zbasnik@fa.uni-lj.si.

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Prejšnji članekTermotehnika z nakupom podjetja Mago še močnejša
Naslednji članekKredit za mlade do 28 let: Ste upravičeni? Država daje poroštvo za najem kredita
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.