AS-Motor AS 63: Mulčenje in košnja v enem koraku

Košnja in mulčenje v enem rezu, okretnost, varnost, kosilna enota s popolnim rezom, moč za košnjo na pobočjih, visoka moč, enostavno vodenje, zaščita motorja in še mnogo več so odlike mulčarja AS-Motor model AS 63 2T ES.

Mulčenje in košnja v enem koraku

Sistem križnega rezila modela AS 63 Allmäher® zlahka reže in seklja tudi visoko rastje in navduši z izjemno zmogljivostjo in odličnim mulčenjem.


Stalen oprijem, odlično manevriranje in varnost

Robusten prenos z diferencialom z omejenim zdrsom zagotavlja zanesljiv pogon in varno delovanje tudi na zahtevnem, strmem terenu in na mokrih tleh.

Konična oblika kosilne enote – popoln rez

Konična oblika kosilne enote in vrtljiva kolesa, nameščena izven kosilnega območja, zagotavljajo optimalen dotok vseh vrst rastja do rezila. Takšna oblika kosilnice omogoča košnjo trave v relativno pokončnem, idealnem položaju, z odličnim rezultatom.

Strma pobočja, visoka zmogljivost, varnost in enostavno upravljanje

Zaradi nizke teže (pribl. 70 kg), dobre ergonomske zasnove s sistemom blaženja tresljajev in močnega, robustnega motorja je AS 63 idealna kosilnica za strma pobočja. Različica z 2-taktnim motorjem je izjemno močna in omogoča uporabo v ekstremnih naklonih. Prenovljen 2-taktni motor je po novem opremljen tudi s priročnim sistemom EasyStart in elektronskim vžigom.


Vaša varnost je za nas pomembna!

AS 63 ima samodejni omejevalnik hitrosti pri vožnji navzdol, samodejni diferencial z omejenim zdrsom in samodejno parkirno zavoro, ki se aktivira pri sprostitvi pogona.

Nekatere druge prednosti modela AS 63 2T ES:

  • Prenos tresljajev v roke je minimalen.
  • VARIOMATIC – regulator hitrosti omogoča brezstopenjsko nastavljanje hitrosti.
  • Sistem dvojnih rezil za izjemen rez in odlično mulčenje.
  • Za strma pobočja so na voljo dvojna kolesa.
  • Možno dokupiti dodatno opremo za še boljši rezultat mulčenja in enakomernejši rez na tratah z maksimalno višino trave 40 cm.
  • AS 63 se zloži za enostaven transport.
  • Enostaven dostop pri čiščenju in servisiranju.

Več informacij o modelu AS 63 2T ES dobite na spletni strani podjetja Bonum d.o.o. Za dodatne informacije pa so dosegljivi na telefonski številki 07 34 34 160 in na e-poštnem naslovu info@bonum.siObiščete pa jih lahko tudi v njihovih prodajnih prostorih, kjer lahko proizvode tudi preizkusite. Vsakemu posameznemu primeru se vestno posvetijo in skupaj boste poiskali najprimernejšo rešitev za vas.

Podjetje Bonum d. o. o., je specializirano za profesionalne delovne stroje primerne za zahtevnejše terene ter opravila v vašem vrtu in okolici. Podjetje, ki je generalni uvoznik, zastopnik in distributer za izdelke svetovno znanih proizvajalcev, je pričelo svoje poslovanje v letu 1993.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.