21. PRIMORSKI SEJEM vabi k obisku!

Vsako leto sejem obišče več kot 20.000 obiskovalcev, kar za krizne čase presega vsa pričakovanja! Prepričani smo, da bo tako tudi letos! Obiskovalci vsa leta odidejo s sejma zadovoljnih obrazov, saj je bila ponudba s strani razstavljavcev pestra, raznolika in zanimiva.

Tudi letos ne bodo razočarani nad ponudbo okrog 200 domačih in tujih razstavljalcev, ki jim bodo pokazali zares zanimive in pestre razstavne programe.

Letošnji tradicionalni mednarodni obrtno podjetniški sejem PRIMORSKI SEJEM se bo odvijal že 21–tič in sicer v ustaljenem terminu tik pred poletno sezono, 29. maj – 1. junij 2014 v Areni BONIFIKA v Kopru in njeni bližnji okolici.

Sejem je pretežno razstavnega značaja in vsako leto razstavljalcem nudi odlične poslovne priložnosti, ki jih le ti s pridom izkoristijo. Sejem je namreč v svojem pravem pomenu obrtno – podjetniški sejem, namenjen razstavi ter sklepanju poslov. V času recesije je le-to še kako pomembno, saj so sejmi v tem času ena izmed najustreznejših in najdostopnejših oblik promocije podjetnikov. Poleg tega šteje Primorska regija med bogatejše regije v Sloveniji v smislu kupne moči kupcev.

Skupaj s sejmom se odvija strokovni program in druge spremljajoče prireditve. Posebej je za izpostavit prireditvi 7. Sončkov Festival – dobrodelna družinska prireditev in letošnjo NOVOST – športni festival mladih ŠPORTFEST.

Glavnino razstavljalcev predstavljajo podjetja in obrtniki iz Slovenije, povečuje pa se je tudi zanimanje in udeležba razstavljalcev iz Italije in letos tudi drugih držav EU kot sta Poljska in Madžarska. Iz razstavnega programa razstavljalcev prevladuje ponudba s področja opreme za dom, stanovanja in hiše, telekomunikacij, stavbnega pohištva, kopalniške opreme, pohištva, gospodinjskih pripomočkov, turizma (zdravilišč), avtosalon in drugo.

Urnik sejmišča:
Četrtek, 29.5. 2014           14.00 – 20.00
Petek, 30.5. 2014               9.30 – 21.00
Sobota, 31.5. 2014            9.30 – 21.00
Nedelja, 1.6. 2014             9.30 – 20.00

Vljudno vabljeni k obisku.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.