2 pomembna koraka pred nakupom strehe

bmi bramac

Izbira strehe je odločitev, ki se ne tehta čez noč in vsekakor ne vsak dan. Zato je potreben čas in temeljit razmislek. V podjetju BMI Bramac velik poudarek dajemo strokovnemu svetovanju tako pred odločitvijo za nakup strehe, kot tudi po vgradnji v okviru poprodajnih aktivnosti. Če se nahajate pred, lahko rečemo življenjsko odločitvijo o obnovi ali zamenjavi strehe predlagamo, da upoštevate sledeče:

1. Preden se menjave strešne kritine lotimo je priporočljiv ogled strehe.

S pregledom strehe se da hitro ugotoviti, kaj vse bo poleg kritine, še potrebno zamenjati oz. sanirati. Potem lahko pričnemo z zbiranjem ponudb tako za material, kot izvajalca. Pomembno je, da se popisi materiala in del ne med seboj ne razlikujejo, da so ponudbe enostavno primerljive.

2. Ko imamo izbran material in izvajalca del, se dogovorimo za termin izvedbe del.

bmi bramacIzvajalec mora pri menjavi kritine, v trenutku ko je streha razkrita, pregledati še samo leseno konstrukcijo ostrešja. Ob tem mora vse ugotovitve, ki bi nakazovale da je potrebno katerikoli lesenih del zamenjati, sporočiti naročniku del, in mu tudi obrazložiti dodatne stroške ki bi nastali pri menjavi posameznih lesenih elementov. Med samo izvedbo del je priporočljivo, da skupaj z izvajalcem del pregledate stanje že narejenega na strehi, da ob zaključku del ne bi prihajalo do razhajanj pri obračunu. Če nadzora nad izvedbo del ne moremo ali ne znamo sami izvajati, naj to za vas izvede nadzornik, ali kašna druga strokovna oseba s tega področja.

Ko so vsa dela opravljena pa je čas, da se prepustite življenju, ki bo pod novo streho zagotovo mirnejše in varnejše. Recite strehi preprosto BMI Bramac!

BRAMAC na slovenskem tržišču deluje od leta 1991. Že od prvega dne igra vodilno vlogo pri postavljanju novih standardov na področju poševnih streh, kot tudi sistemskih komponent za streho.
Prejšnji članekKakšen žar izbrati
Naslednji članekVračilo dohodnine v letu 2022: Kdaj bo nakazano preplačilo?
BRAMAC na slovenskem tržišču deluje od leta 1991. Že od prvega dne igra vodilno vlogo pri postavljanju novih standardov na področju poševnih streh, kot tudi sistemskih komponent za streho.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.