AMZS odprl nov center, ki je že trideseti po vrsti

AMZS Novo mesto je nov center, kjer lahko stranke opravijo registracijo, tehnični pregled in zavarovanje
AMZS Novo mesto je nov center, kjer lahko stranke opravijo registracijo, tehnični pregled in zavarovanje

AMZS je z novim letom odprl nov center, ki je že trideseti po vrsti. Člani AMZS in drugi vozniki lahko tam opravijo tehnične preglede svojih vozil, registracijo, zavarovanje in uredijo vse v zvezi s članstvom in dokumenti za Slovenijo in tujino. Novi center AMZS je svoj dom našel v Novem mestu.

Novi center AMZS je svoj dom našel v Novem mestu

Predsednik Avto-moto zveze Slovenije, direktorica AMZS d.d. Lucija Sajevec in župan Novega mesta Gregor Macedoni so otvorili novi AMZS center v Novem mestu. V neposredni bližini nakupovalenga centra Supernove Qlandia Novo mesto je že pričel z obratovanjem.

V AMZS Novo mesto lahko vozniki opravijo tehnični pregled za vse kategorije vozil, vključno s kontrolo tahografov, ki se izvaja na dodatni stezi, registracijo in zavarovanje vozil. Uredijo lahko vse v zvezi z AMZS članstvom in mednarodne dokumente, kot so mednarodno vozniško dovoljenje, dovoljenje za vožnjo tujega vozila v tujini, karnet, kupijo pa lahko tudi slovenske in vinjete za Avstrijo ter Švico in eko nalepke za nemška mesta.

AMZS Novo mesto je trideseti center v Sloveniji
AMZS Novo mesto je trideseti center v Sloveniji

Izjave ob otvoritvi novega centra AMZS

Predsednik Avto-moto zveze Slovenije Andrej Brglez je ob tej priložnosti izrazil veliko zadovoljstvo: »Prizadevanje za prometno varnost je eno temeljnih poslanstev AMZS, eden od pogojev za varno udeležbo v prometu pa je tehnično brezhibno vozilo. Vesel sem, da bodo z našim novim centrom v Novem mestu storitve AMZS našim članom in vsem drugim voznikom v tem delu Dolenjske še bolj dostopne. Prepričan sem, da bodo tudi naši novi sodelavci sloveli po strokovnosti in prijaznosti, ki odlikujeta naše centre po Sloveniji, tudi bližnji center na Otočcu, kjer za varno mobilnost naših članov in drugih voznikov skrbimo že od leta 1974.«

Notranjost novega AMZS centra v Novem mestu
Notranjost novega AMZS centra v Novem mestu

Direktorica AMZS d.d. Lucija Sajevec pa je ob tem dodala: »V našem novem centru bo za strokovno in kakovostno opravljanje storitev skrbelo enajst zaposlenih, ki jih ob tej priložnosti pozdravljam in jim želim uspešno delo. Prepričana sem, da bomo na ta način in z vpetostjo AMZS v lokalno okolje zadovoljstvo naših članov in tudi vseh drugih strank še povečali, zato vse voznike z velikim veseljem vabim, da nas čim prej obiščejo. V AMZS si bomo prizadevali, da bomo z obema centroma na Dolenjskem – tako v Novem mestu kot na Otočcu, še naprej pravi prijatelj vseh udeležencev v prometu ter skrbeli za brezskrbne, predvsem pa varne poti.«

Notranjost AMZS centra v Novem mestu
Notranjost AMZS centra v Novem mestu
Prejšnji članekS tem ukrepom bi privarčevali kar več deset ton plastike mesečno
Naslednji članekKako veste, če so se v vaš dom naselile stenice?
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.