Vabljeni na dvojni Marlesov dan odprtih vrat

Vabljeni na  Marlesov dan odprtih vrat, ki se bo odvijal v soboto, 21. septembra 2019, med 10. in 15. uro, v kraju Lesce. Tokrat si boste lahko ogledali dve visokoučinkoviti nizkoenergijski hiši individualnega dizajna, ki stojita v neposredni soseski.

Obe odlikuje sodobno oblikovanje, dinamična in nadvse funkcionalna arhitekturna zasnova ter visoka energetska varčnost, za katero sta oba investitorja svoja visoka pričakovanja potrdila z izpolnitvijo pogojev Eko sklada za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev. Arhitekturna zasnova hiše z bazenom je zasnovana z delno izvedeno mansardo z galerijo in sobo za goste, medtem ko se mansardna hiša v soseski prav tako ponaša z dovršeno in funkcionalno arhitekturno zasnovo s poudarkom na sodobnem oblikovanju, ki sledi individualnim potrebam in željam lastnikov. Obe predstavljeni hiši sta odličen primer skrbnosti pri umestitvi objekta na lokacijo in premišljenega zlitja z okolico. Izvedeni arhitekturni rešitvi sta zasnovani s tenkočutnim premislekom v odprto, preprosto in arhitekturno skladno celoto, ki svojo unikatnost potrjujeta s prekrasnim razgledom, ki sega celo do blejskega gradu in Triglava.

Na lokaciji obeh hiš bodo na dnevu odprtih vrat prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Na dnevu odprtih vrat bodo med drugim predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z odličnimi Marlesovimi poletnimi ugodnostmi 2019, ki so izjemoma podaljšane do 30. septembra.

Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle. Več informacij o dogodku dobite na spletni strani www.marles.com.

V Marlesu so vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero Marles razvija najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRMarels
Prejšnji članekGBC Slovenija – 4. konferenca trajnostne gradnje ?
Naslednji članekIlovnati ometi: najstarejša obloga sten na svetu ?
logo Marles

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.